:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Veelgestelde vragen groepen

Ik wil een rondleiding boeken. Hoe doe ik dat?
Je kan van dinsdag tot zondag met een groep het depot bezoeken. Je boekt een rondleiding hier via de website. Voor onderwijs kies je hier eerst het niveau van je klas. Daarna kies je bij ‘Boek hier je tijdslot’ een datum en uur.

Ik zie geen beschikbaar tijdslot op het moment dat uitkomt. Kan er een uitzondering gemaakt worden?
Enkel dat wat op de website aangegeven staat bij het boeken is beschikbaar. Wij kunnen hier geen uitzonderingen op maken. Bij onvoldoende beschikbaarheid kun je de groep verdelen over verschillende tijdsloten.

Hoe ver op voorhand kan ik een rondleiding boeken?
Dit hangt af van de beschikbare tijdsloten die beschikbaar staan op de website, maar je dient je rondleiding tenminste 21 dagen van tevoren reserveren.

Hoe groot mag mijn groep of klas zijn?
Voor onze groepsrondleidingen geldt momenteel een maximale groepsgrootte van 13 personen. Je kan met 3 groepen tegelijkertijd een rondleiding reserveren in hetzelfde tijdslot van één uur.

Let op: voor een klas is de groepsgrootte inclusief begeleider. Dus 12 deelnemers en 1 begeleider. Per klas verwachten we minimaal 1 begeleider vanuit de school. Een school kan met maximaal 3 groepen van 13 personen op hetzelfde uur het depot bezoeken.

Ik wil zelfstandig het depot bezoeken, kan dat?
Als onderwijsinstelling kun je ook zelfstandig als groep het depot bezoeken. Voor zelfstandig groepsbezoek betaal je de toegangsprijs. Voor leerlingen t/m 18 jaar is toegang gratis, studenten betalen studententarief. De begeleider kan de tickets zelf online bestellen. Belangrijk is dat de entreetickets bij toegang worden gescand door de publieksmedewerkers. De leerlingen/studenten zullen dan door ons worden voorzien van een stempel voor de entree en worden verwezen naar de kluisjes om hun jassen en tassen op te bergen. Voor leerlingen onder de 18 jaar vragen we 1 begeleider per 10 leerlingen. Schoolgroepen die zelfstandig het depot willen bezoeken vragen wij zich (minimaal 2 weken vooraf) te melden bij educatie@boijmans.nl. Download onderaan deze pagina het informatiedocument met alle informatie op een rij.

Mag ik zelf een tour geven door het depot aan mijn groep?
In het depot kunnen groepsbezoeken en rondleiding uitsluitend plaatshebben onder begeleiding van een rondleider van Depot Boijmans Van Beuningen. Het organiseren van eigen tours door het depot is niet toegestaan. Dit gaat om zowel tours met een externe tourgids als audiotours.

Hoeveel kost een rondleiding en hoe betaal ik?

  • Groepen (volwassenen): 95 euro (exclusief entree)
  • Onderwijsrondleiding: 62,50 euro (inclusief entree)
  • Onderwijsrondleiding + workshop: 115 euro (inclusief entree)
  •  

Je kan betalen via IDeal, Creditcard en Cultuurkaart (VO/MBO).
Er is helaas geen mogelijkheid om op factuur te betalen.

Praktische informatie:
De groepsingang van het depot zit links van de hoofdingang. Meer info hierover kan je terugvinden in de bevestigingsmail van je reservatie.

In het geval van vertraging of annuleren van een rondleiding vragen we je direct contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij alle betrokken partijen op de hoogte stellen. De rondleiding kan niet verlengd worden met de tijd van vertraging. Zie hierboven voor onze contactgegevens.

Het is mogelijk om een rondleiding kosteloos te verplaatsen en annuleren tot drie weken voor de datum van de reservatie. Neem hiervoor contact op met ons via educatie@boijmans.nl.

Antwoorden op veelgestelde vragen over tickets en het bezoek aan het Depot Boijmans Van Beuningen vind je hier: https://www.boijmans.nl/nl/veelgestelde-vragen-depot

Informatie zelfstandig schoolbezoek

Contact

Vragen over activiteiten of boekingen? Specifieke wensen voor een (onderwijs)programma?

Neem dan contact op met onze planner door een mail te sturen aan educatie@boijmans.nl (telefonisch bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00).

Afdeling Educatie & publieksbegeleiding
Afdeling Educatie & publieksbegeleiding