:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top
15 December 2017

Voorbereiding renovatie Museum Boijmans Van Beuningen

De gemeente Rotterdam verwacht in 2019 te beginnen met de renovatie van Museum Boijmans Van Beuningen. Momenteel worden diverse scenario’s hiervoor uitgewerkt.

Het streven is om in 2019 te starten met het leegruimen van het museumgebouw en de asbestsanering. Daarna begint de renovatie. De duur is afhankelijk van het gekozen renovatiescenario. Vooralsnog gaat de gemeente uit van een sluiting van het museumgebouw van zeker drie tot vier jaar. Het is de bedoeling dat het museum tijdens de sluiting elders in Rotterdam opent om (delen van) de collectie tijdelijk te tonen. De gemeente en het museum onderzoeken hiervoor samen de mogelijkheden.

Persbericht

Persbericht

Lees het volledige persbericht over sluiten en renoveren van Museum Boijmans Van Beuningen op de website van de Gemeente Rotterdam.

Boijmans in Transit

Let op: dit is een oud nieuwsartikel. Op 20 december heeft de Gemeenteraad Rotterdam besloten om Museum Boijmans Van Beuningen ambitieus te vernieuwen. Lees het artikel hier

Volg de renovatie van Museum Boijmans Van Beuningen en zijn activiteiten tijdens deze periode via de website. 

Boijmans in Transit