:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top
14 August 2019

Drie architectenbureaus voor renovatie Boijmans zijn een ronde verder

De architectenselectie voor de renovatie van ons museum is net bekend gemaakt door de gemeente Rotterdam via een persbericht. KAAN Architecten met Van Hoogevest Architecten, Mecanoo architecten en Samenwerkende architecten David Chipperfield Architects en WDJ Architecten zijn de drie architecten/combinaties die door Museum Boijmans Van Beuningen en de gemeente Rotterdam zijn gekozen om de komende maanden verder te werken aan hun ideeën hoe de ambitieuze renovatie van het museum vorm te geven.

In mei 2019 is de Europese aanbesteding voor de architectenselectie gepubliceerd en genoemde bureaus gaan nu een zogenaamde dialoogfase in. De gemeente en het museum zijn verheugd om met deze architecten de volgende fase in te gaan. Lees hier het volledige persbericht van de gemeente Rotterdam over de architectenselectie en het vervolgproces.