:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Silver European Design Award for depot app

The Depot is world’s first publicly accessible art storage facility next to Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam’s Museumpark (The Netherlands). It is the first building in the world that makes a museum’s entire collection public while also providing behind-the-scenes glimpses of how a museum works. In addition, it provides space to store private and corporate collections. The Depot is a gesamtkunstwerk and a new design icon for Rotterdam. IN10 was asked to design an app for the optimum Depot experience.

More information