Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Word nu Vriend en maak kans op een preview

Je hebt eind september alvast een inkijkje kunnen krijgen in het eerste publiekstoegankelijke depot ter wereld. Sommigen fysiek, en anderen via de filmpjes en online. We bouwen de komende tijd verder aan het depot van de toekomst en het nieuwste icoon voor Rotterdam. Kan jij ook niet wachten tot de opening van het depot met de kunstcollectie najaar 2021?

Word nu Vriend en maak kans op een exclusieve preview in het depot voor de opening in 2021. Je ontdekt dan als een van de eersten de kunstcollectie in het depot.

Als Vriend van Museum Boijmans Van Beuningen beleef je meer. Al vanaf 50 euro per jaar word je nauw betrokken bij het museum en depot. Als je nu Vriend wordt, maak je kans op een exclusieve preview in het nieuwe depot met de kunstcollectie erin voor de grote opening in 2021. Een unieke kans om de collectie als een van de eersten in het depot te ontdekken.
De actievoorwaarden tref je onder aan deze pagina. 

Vrienden beleven meer

Museum Boijmans Van Beuningen behoort tot de nationale én internationale top van kunstmusea. Met jouw steun kunnen wij meer doen om dat succes voort te zetten, ook voor volgende generaties. Bovendien beleef je zelf ook meer als Vriend.  

  • Tijdelijke actie: Word Vriend en maak kans op een exclusieve preview in het depot
  • Als Vriend word je nauw betrokken bij de ontwikkeling van het depot en museum
  • Met de jaarlijkse bijdrage steun je een bijzondere collectieaankoop
  • Als Vriend ontvang je een uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendendag
  • Als Vriend word je uitgenodigd bij de opening van het depot in 2021
  • Je bezoekt alle ‘Boijmans bij de Buren’ tentoonstellingen gratis.

Al voor €50,- per jaar ben je vriend van het museum. Voor 2 personen kost het lidmaatschap €75,-.

Word Vriend en maak kans op een Preview
Vrienden beleven meer
Foto: Aad Hoogendoorn

Actievoorwaarden Maak kans op een preview

  • We verloten 5 plekken onder alle aanmeldingen tot en met 31 oktober. Iedereen die via deze link het museum besluit te steunen dingt mee. Een unieke kans! De actie geldt ook voor aanmeldingen bij @Boijmans.
  • De datum voor de exclusieve preview wordt in 2021 bepaald.
  • De winnaars van deze actie ontvangen eind november bericht.
  • Degenen die niet in de prijzen vallen ontvangen hier geen bericht over. Uiteraard ontvangen alle aangemelde Vrienden alle voordelen, die bij een lidmaatschap van het museum horen. 

Andere manieren om bij te dragen

Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden om het museum te steunen. Wil je meer weten over alle mogelijkheden om betrokken te zijn bij het depot en museum? We denken graag met je mee. Je kunt altijd contact met ons opnemen via vrienden@boijmans.nl of 010 - 4419482.


Steun Boijmans
Andere manieren om bij te dragen
Foto: Aad Hoogendoorn

Boijmans bij de Buren gratis bezoeken

Het museumgebouw is gesloten. Het depot wordt momenteel ingericht om iedereen vanaf het najaar 2021 weer te ontvangen. Maar de museumcollectie blijft zichtbaar bij verschillende musea in Rotterdam en omstreken. Vrienden van het museum bezoeken deze tentoonstellingen gratis. Een mooi voorbeeld van een van de voordelen van onze Vriendschap. 

Meer weten?

Contact

 

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. We denken graag met je mee.

Jacqueline Opstelten
Jacqueline Opstelten Relatiemanager Vrienden en begunstigers