Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Zaalverhuur en evenementen

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een receptie of een feestelijke gelegenheid in de avonduren? Museum Boijmans Van Beuningen is een stijlvolle, gastvrije omgeving voor elk evenement.

Uiteraard bieden wij een tot in detail verzorgde catering en service. Ook is het mogelijk om voor uw gasten een rondleiding te boeken of in de avond een tentoonstelling te bezoeken. Een evenement of ontvangst in Museum Boijmans Van Beuningen staat kortom garant voor exclusiviteit, verbeelding en toewijding. Wij denken graag mee over een representatieve invulling van uw avond.

Vanaf 11 februari zijn de vergaderzalen en het Paviljoen Van Beuningen-de Vriese niet meer toegankelijk in verband met de voorbereidingen op de grootschalige renovatie van het gebouw. De zalen in en om het entreegebied zijn in overleg in de avonduren te boeken voor uw evenement. Vanaf 27 mei 2019 is het gehele museumgebouw gesloten.

Wilt u op de hoogte blijven van de mogelijkheden met betrekking tot het organiseren van evenementen in het in aanbouw zijnde Depot Boijmans Van Beuningen, stuur dan een e-mail naar evenementen@boijmans.nl.

Een evenement of ontvangst in Museum Boijmans Van Beuningen staat kortom garant voor exclusiviteit, verbeelding en toewijding. Wij denken graag mee over een representatieve invulling van uw avond.

Contact

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. We denken graag met u mee.

Lotte de Vries
Lotte de Vries Eventmanager
+31 (0)10 44.19.539 evenementen@boijmans.nl