Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Zaalverhuur en evenementen

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een congres, vergadering, receptie of een feestelijke gelegenheid? Museum Boijmans Van Beuningen is een stijlvolle, gastvrije omgeving voor elk evenement.

Uiteraard bieden wij een tot in detail verzorgde catering en service. Ook is het mogelijk om voor uw gasten een rondleiding te boeken of in de avond een tentoonstelling te bezoeken. Een evenement of ontvangst in Museum Boijmans Van Beuningen staat kortom garant voor exclusiviteit, verbeelding en toewijding. Wij denken graag mee over een representatieve invulling van uw avond.

Vanaf 9 februari tot en met 26 mei is de tentoonstelling ‘nederland ⇄ bauhaus - pioniers van een nieuwe wereld’ exclusief in de avonduren te bezichtigen in combinatie met een borrel in het entreegebied of de Kunst Studio van het museum. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Vanaf 27 mei 2019 is het museum gesloten in verband met de grootschalige renovatie van het gebouw. Wilt u op de hoogte blijven van de mogelijkheden met betrekking tot het organiseren van evenementen in het in aanbouw zijnde Depot Boijmans Van Beuningen, stuur dan een e-mail naar evenementen@boijmans.nl.

Een evenement of ontvangst in Museum Boijmans Van Beuningen staat kortom garant voor exclusiviteit, verbeelding en toewijding. Wij denken graag mee over een representatieve invulling van uw avond.

Contact

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. We denken graag met u mee.

Lotte de Vries
Lotte de Vries Eventmanager
+31 (0)10 44.19.539 evenementen@boijmans.nl