:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Zilver, zilver en nog eens zilver: bemachtig nu jouw exemplaar van de depottas

De tweede release van de Susan Bijl Shopping Bag in Mirror & Agaat is een feit. In het weekend van 19 en 20 juni was de start van de verkoop en openden wij de deuren van het depot voor het POP-UP STORE WEEKEND. De gewilde zilveren ‘depot-tas’ is opgenomen in de museumcollectie van Boijmans Van Beuningen en is nu ook online te bestellen.

De Depot Shopping Bag is er in twee maten: M (€ 29,90) en L (€ 34,90). Bij de online bestelling komen er € 3,50 verzendkosten per tas bij. Wij doen ons uiterste best om jouw Susan Bijl Shopping Bag Mirror & Agaat zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Houd rekening met ongeveer een week levertijd. Wij zijn geen bol.com of online winkel;-) Geplaatste bestellingen kunnen niet teruggedraaid worden. Twijfel je over de maat M of L? Dan adviseren we je om in de winkels van Susan Bijl de maten te bekijken en daar de tas te kopen. Zo weet je zeker dat de maat helemaal naar je zin is. Wij werken van maandag tot en met vrijdag en pakken jouw bestelling met liefde en zorg in. Jouw pakketje wordt via PostNL met track & trace verstuurd en past in de brievenbus. Alvast veel plezier van je aankoop. En we zien je graag met de tas aan jouw arm stralen in de stad. Heb je toch een vraag dan kan je een mailtje sturen naar depottas@boijmans.nl

Museumcollectie

Vijf prototypes van de totstandkoming van de tas worden na de opening van het depot opgenomen in de stadscollectie van het museum dat voor deze deelcollectie sleutelstukken van (oorspronkelijk) Rotterdamse kunstenaars en ontwerpers verzamelt, onder wie Wiki Somers, Bertjan Pot en Hella Jongerius. De vijf versies, een gift, worden geplaatst in het kunststof of textiel compartiment van Depot Boijmans Van Beuningen waar het net als de andere ruim 151.000 kunstobjecten wordt bewaard, verzorgd en getoond.

 

Museumcollectie
Jan Bijl

Pop-up store depot

De pop-up winkel was zaterdag 19 en zondag 20 juni geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Ook Susan Bijl opende haar winkels en ook op zondag waren de winkels open. We kijken terug op een geslaagd weekend. Zaterdag was het ontzettend druk met rijen voor het depot. We hebben we heel veel mensen blij kunnen maken met de New Shopping Bag Mirror & Agaat.

Samenwerking Susan Bijl en Depot Boijmans Van Beuningen

Ter gelegenheid van de Zilveren Opening van Depot Boijmans Van Beuningen vroeg het museum Susan Bijl een tas te ontwerpen in de stijl van het nu al iconische spiegelgebouw. Daar is de tas van glinsterend zilver en grijs ripstop nylon – ofwel: Mirror & Agaat – uit voortgekomen. De tas was ontzettend populair en binnen no-time uitverkocht, zowel bij Susan Bijl als tijdens de Zilveren Opening van het depot. En nu is de tas dus terug.

Samenwerking Susan Bijl en Depot Boijmans Van Beuningen