:host { --enviso-primary-color: #FF8EDE; --enviso-secondary-color: #FF8EDE; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; color: #fff; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #FF8EDE; color: #000; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Veilig bezoek

Depot Boijmans Van Beuningen is toegankelijk voor iedereen. Op deze pagina lees je de RIVM-richtlijnen welke noodzakelijk zijn voor een bezoek aan het depot.

Depot Boijmans Van Beuningen is – ook buiten de Covid-19 maatregelen – alleen te bezoeken met een online ticket en gereserveerd tijdslot. Dit omdat het gebouw een bepaalde capaciteit heeft en we het bezoek derhalve moeten reguleren. Het tijdslot is voor de start van je bezoek, wanneer je binnen bent mag je zolang blijven als je wilt.

Museum Boijmans Van Beuningen houdt zich aan de richtlijnen van de overheid. Tot 25 februari is voor een bezoek aan culturele locaties het coronatoegangsbewijs nog wel verplicht voor alle bezoekers vanaf 13 jaar. Naast een geldig coronabewijs, moet je ook een identiteitsbewijs laten zien. Ook is het noodzakelijk 24 uur klachtenvrij te zijn wanneer je het depot wilt bezoeken. 

Vanaf 25 februari is voor een bezoek aan culturele locaties zoals Depot Boijmans Van Beuningen het coronatoegangsbewijs niet meer verplicht. Ook zijn 1,5 meter afstand houden en een mondkapje dragen niet meer verplicht in het depot.

Bekijk hier de actuele openingstijden van restaurant Renilde op het dak.

Foto: Tomas Mutsaers
Foto: Tomas Mutsaers