:host { --enviso-primary-color: #FF8EDE; --enviso-secondary-color: #FF8EDE; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; color: #fff; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #FF8EDE; color: #000; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Veilig bezoek

Depot Boijmans Van Beuningen is toegankelijk voor iedereen. Op deze pagina lees je de RIVM-richtlijnen welke noodzakelijk zijn voor een bezoek aan het depot.

Depot Boijmans Van Beuningen is – ook buiten de Covid-19 maatregelen – alleen te bezoeken met een online ticket en gereserveerd tijdslot. Dit omdat het gebouw een bepaalde capaciteit heeft en we het bezoek derhalve moeten reguleren. Het tijdslot is voor de start van je bezoek, wanneer je binnen bent mag je zolang blijven als je wilt (het depot is geopend dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 18.00 uur).

Depot Boijmans Van Beuningen is een doorstroomlocatie, toegangstesten en de CoronaCheck zijn niet nodig voor een bezoek aan alleen het depot. Het is wel noodzakelijk 24 uur klachtenvrij te zijn wanneer je het depot wilt bezoeken.

Wanneer je restaurant Renilde op het dak bezoekt, is het vanwege de maatregelen voor de horeca wel verplicht om de CoronaCheck-app te laten controleren.

Mondkapjes en 1,5 meter afstand zijn niet verplicht.

Foto: Tomas Mutsaers
Foto: Tomas Mutsaers