Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Rondleiding over de bouwplaats

Depot Boijmans Van Beuningen wordt het eerste publiekstoegankelijke depot ter wereld en opent in 2021. Met de komst van dit nieuwste icoon in Rotterdam kan iedereen in 2021 op duizelingwekkende wijze de totale kunstcollectie, 151.000 objecten, van Museum Boijmans Van Beuningen ervaren. Ook de bouwplaats is zeker een bezoek waard.

Bezoek de bouwplaats van het in aanbouw zijnde Depot Boijmans Van Beuningen met een deskundige gids. Je bezoekt de diverse verdiepingen inclusief het bijzondere atrium die door alle verdiepingen gaat. Je hoort het verhaal over het ontwerp van het Depot, bekijkt de mock-up van de bijzondere spiegelgevel van dichtbij, en kijkt uit over de stad. Een unieke kans!

Foto's: Ingrid van Alphen.
Foto's: Ingrid van Alphen.

Praktische informatie

Groepen kunnen met een 1-uur durende rondleiding de bouwplaats van dit icoon bezoeken. Daarnaast zijn er weekendtours waar je losse tickets voor kunt boeken. Officiële beschermingsmaatregelen (helm, hesje en bouwschoeisel) liggen voor je klaar. Let op: om de bouwplaats te mogen bezoeken moet je ouder zijn dan 16 jaar, goed ter been zijn en geen hoogtevrees hebben. De rondleiding start en eindigt bij de groene bouwkeet in het Museumpark, Melkkoppad 15.