Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Plan bezoek

Vanwege de renovatie van het museum zijn de collectiezalen niet meer toegankelijk. Tot en met 26 mei 2019 is de tentoonstellingsvleugel nog geopend met tentoonstellingen over Bauhaus, Co Westerik en de hoogtepunten uit de eigen collectie. Naast het bezoeken van deze bijzondere tentoonstellingen, is het mogelijk om deel te nemen aan activiteiten of een rondleiding aan te vragen. Bekijk hier het aanbod op de gewenste datum en plan een bezoek.

Wat is er
te doen voor
Als Vriend maakt u deel uit van een levendige groep kunstliefhebbers die Museum Boijmans Van Beuningen een warm hart toedragen. Gedurende het jaar organiseert het museum bijzondere evenementen voor Vrienden en ontvangt u regelmatig korting of voorrang op activiteiten in Museum Boijmans Van Beuningen. Bekijk de vriendenactiviteiten en het volledige programma in de kalender.

Vandaag geopend tot 17:00

Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam
Bekijk in Google maps

Bezoekinformatie

Eten en drinken

De Espressobar aan de voorzijde van het museum is de plek voor een kop koffie, taart of borrel. Vanwege de renovatie van het museum is een deel van het museum niet meer toegankelijk waaronder museumrestaurant Het Paviljoen. Daarom is een pop-up café ingericht in de Richard Serrazaal van het museum.

Eten en drinken