Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Plan bezoek

Vanwege de renovatie van het museum zijn de collectiezalen niet meer toegankelijk. Tot en met 26 mei 2019 is de tentoonstellingsvleugel nog geopend met tentoonstellingen over Bauhaus, Co Westerik en de hoogtepunten uit de eigen collectie. Naast het bezoeken van deze bijzondere tentoonstellingen, is het mogelijk om deel te nemen aan activiteiten of een rondleiding aan te vragen. Bekijk hier het aanbod op de gewenste datum en plan een bezoek.

Wat is er
te doen voor
Kunst beleef je, het is meer dan kijken alleen. Museum Boijmans Van Beuningen wil kunst breed toegankelijk maken en ontwikkelt daarom een speciaal aanbod. Zo is er Onvergetelijk Boijmans, een interactieve rondleiding voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Speciaal voor blinden en slechtzienden is het programma Ongezien Boijmans ontwikkeld. Voor dove en slechthorende bezoekers is er Ongehoord Boijmans.

Vandaag geopend tot 17:00

Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam
Bekijk in Google maps

Bezoekinformatie

Eten en drinken

De Espressobar aan de voorzijde van het museum is de plek voor een kop koffie, taart of borrel. Vanwege de renovatie van het museum is een deel van het museum niet meer toegankelijk waaronder museumrestaurant Het Paviljoen. Daarom is een pop-up café ingericht in de Richard Serrazaal van het museum.

Eten en drinken