Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Plan bezoek

In het museum is er altijd wat te doen. Naast het bezoeken van bijzondere vaste en wisselende tentoonstellingen, is het mogelijk om deel te nemen aan activiteiten, een rondleiding aan te vragen of zelfstandig een audiotour of speurtocht te lopen. Bekijk hier het aanbod op de gewenste datum en plan een bezoek.

Wat is er
te doen voor
Iedere dag is er in het museum iets te beleven. Ontdek de wereldberoemde kunstwerken en kunstenaars uit de collectie en bezoek de wisselende tentoonstellingen. Verrijk je bezoek door een kijkje achter de schermen te nemen tijdens ‘Pak een stoeltje met…’, kies voor de Boijmans Tour, een audiotour vol verrassende anekdotes en verhalen over de collectie, volg een lezing of workshop. Bekijk wat er de komende tijd te doen is.

Vandaag geopend tot 17:00

Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam
Bekijk in Google maps

Bezoekinformatie

Eten en drinken

De Espressobar aan de voorzijde van het museum is de plek voor een kop koffie, taart of borrel. Vanwege de renovatie van het museum is een deel van het museum niet meer toegankelijk waaronder museumrestaurant Het Paviljoen. Daarom is een pop-up café ingericht in de Richard Serrazaal van het museum.

Eten en drinken