Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Plan bezoek

In het museum is er altijd wat te doen. Naast het bezoeken van bijzondere vaste en wisselende tentoonstellingen, is het mogelijk om deel te nemen aan activiteiten, een rondleiding aan te vragen of zelfstandig een audiotour of speurtocht te lopen. Bekijk hier het aanbod op de gewenste datum en plan een bezoek.

Wat is er
te doen voor
Kunst beleef je, het is meer dan kijken alleen. Museum Boijmans Van Beuningen wil kunst breed toegankelijk maken en ontwikkelt daarom een speciaal aanbod. Zo is er Onvergetelijk Boijmans, een interactieve rondleiding voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Speciaal voor blinden en slechtzienden is het programma Ongezien Boijmans ontwikkeld. Voor dove en slechthorende bezoekers is er Ongehoord Boijmans. Het programma Kunstpraat voor volwassenen is speciaal ontwikkeld voor taalleerders, en gericht op de ontwikkeling van de Nederlandse taalbeheersing. Bekijk hier het volledige programma.

Vandaag geopend tot 17:00

Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam
Bekijk in Google maps

Bezoekinformatie

Eten en drinken

De Espressobar aan de voorzijde van het museum is de plek voor een kop koffie, taart of borrel. Vanwege de renovatie van het museum is een deel van het museum niet meer toegankelijk waaronder museumrestaurant Het Paviljoen. Daarom is een pop-up café ingericht in de Richard Serrazaal van het museum.

Eten en drinken