Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Plan bezoek

In het museum is er altijd wat te doen. Naast het bezoeken van bijzondere vaste en wisselende tentoonstellingen, is het mogelijk om deel te nemen aan activiteiten, een rondleiding aan te vragen of zelfstandig een audiotour of speurtocht te lopen. Bekijk hier het aanbod op de gewenste datum en plan een bezoek.

Wat is er
te doen voor
Ontdek samen de leukste verhalen uit de bijzondere collectie van Museum Boijmans Van Beuningen: maak een tijdreis, kom naar een van de familiedagen, doe mee aan een workshop of ga mee met een familierondleiding. Bekijk hier de leukste activiteiten voor het hele gezin.

Vandaag gesloten

Collectie Boijmans Online bestaat uit duizenden kunstwerken. Het museum neemt je mee in een reis door de kunstgeschiedenis.

Bezoekinformatie

Eten en drinken

De Espressobar aan de voorzijde van het museum is de plek voor een kop koffie, taart of borrel. Vanwege de renovatie van het museum is een deel van het museum niet meer toegankelijk waaronder museumrestaurant Het Paviljoen. Daarom is een pop-up café ingericht in de Richard Serrazaal van het museum.

Eten en drinken