Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Plan bezoek

Vanwege de renovatie van het museum zijn de collectiezalen niet meer toegankelijk. Tot en met 26 mei 2019 is de tentoonstellingsvleugel nog geopend met tentoonstellingen over Bauhaus, Co Westerik en de hoogtepunten uit de eigen collectie. Naast het bezoeken van deze bijzondere tentoonstellingen, is het mogelijk om deel te nemen aan activiteiten of een rondleiding aan te vragen. Bekijk hier het aanbod op de gewenste datum en plan een bezoek.

Wat is er
te doen voor
Wil je het museum bezoeken met een groep van vijftien personen of meer? Boek dan een groepsbezoek. Met een groepsreservering kan de groep snel naar binnen en tegelijk het museum bezoeken. Verrijk het bezoek met een interessante rondleiding over de hoogtepunten van de museumcollectie, het Bauhaus of Co Westerik. Vanwege de renovatie van het museum is een deel van het museum niet meer toegankelijk: het Van der Steur-gebouw is inmiddels gesloten, in de Bodon-vleugel zijn nog de tot en met 26 mei tentoonstellingen te bezoeken.

Vandaag gesloten

Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam
Bekijk in Google maps

Bezoekinformatie

Eten en drinken

De Espressobar aan de voorzijde van het museum is de plek voor een kop koffie, taart of borrel. Vanwege de renovatie van het museum is een deel van het museum niet meer toegankelijk waaronder museumrestaurant Het Paviljoen. Daarom is een pop-up café ingericht in de Richard Serrazaal van het museum.

Eten en drinken