Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Plan bezoek

In het museum is er altijd wat te doen. Naast het bezoeken van bijzondere vaste en wisselende tentoonstellingen, is het mogelijk om deel te nemen aan activiteiten, een rondleiding aan te vragen of zelfstandig een audiotour of speurtocht te lopen. Bekijk hier het aanbod op de gewenste datum en plan een bezoek.

Wat is er
te doen voor
Ontdek het werk van de wereldberoemde kunstenaars: met werk van Bosch, Rembrandt, Van Gogh, Dalí, Monet, Mondriaan, Magritte, Rothko, Warhol én Lichtenstein, biedt de collectie een unieke kunstervaring. Volg bovendien de Boijmans Tour, een audiotour vol verrassende anekdotes en verhalen over de collectie om je bezoek te verrijken. Of bezoek één van de wisselende tentoonstellingen. Bekijk wat er vandaag en binnenkort te zien en te doen is in het museum.

Vandaag geopend tot 17:00

Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam
Bekijk in Google maps

Bezoekinformatie

Eten en drinken

Geniet in ons restaurant van koffie, taart of een heerlijke lunch. Het terras met uitzicht op het Museumpark is een aanrader met mooi weer. De Espressobar aan de voorzijde van het museum is de plek voor een kop koffie, taart of borrel.

Eten en drinken