Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top
Primair Onderwijs Groep 7 en 8

Op reis: de Nederlandse 17e eeuw

Duur
1h 30m
Prijs v.a.
€ 165,00
Locatie
Boijmans in de Klas

Boijmans komt naar de klas waar aan de hand van authentieke 17e eeuwse collectiestukken, ondersteunende materialen en spannende verhalen leerlingen op ontdekkingsreis gaan in de wereld van kunst en handel in die tijd.

Was de zeventiende eeuw wel een 'Gouden Eeuw' voor iedereen? Wat was er anders toen? En wat herkennen we nog? Leerlingen verwerken hun ontdekkingen over deze periode in hun eigen 'baardmankruik' van klei.

Boijmans in de Klas

Dit programma maakt deel uit van ons 'Boijmans in de Klas' aanbod. Tijdens de renovatieperiode houden we de collectie graag zichtbaar, bekend en levendig onder scholieren. Boijmans gaat daarom naar de scholen toe in plaats van andersom. Tijdens het bezoek komen we met meerdere museummedewerkers naar de klas. Zij nemen de collectie mee en geven de les. Klik op de button hieronder voor de voorwaarden van het project.

Boijmans in de Klas wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Stichting Saphir en enkele anonieme particuliere schenkers.

Contact

Vragen over activiteiten of boekingen? Specifieke wensen voor een (onderwijs)programma? Neem dan contact op met onze planner (telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur).

Tahnee Fraser
Tahnee Fraser Planner