Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top
HAVO en VWO Onderbouw

Onverwachte ontmoetingen

Duur
1h 30m
Prijs v.a.
€ 165,00
Locatie
Boijmans in de Klas

Het museumgebouw wordt gerenoveerd, Boijmans gaat daarom naar de scholen toe in plaats van andersom. Tijdens dit programma neemt de museumdocent vervreemdende (surreële) collectiestukken mee.

Waar zijn ze op geïnspireerd? Hoe zijn deze bizarre kunstwerken gemaakt? Leerlingen gaan aan de slag met verschillende materialen en surreële technieken. Ze ontdekken de mogelijkheden van toeval en het geheimzinnige. In kleine teams werken ze samen aan een kunstwerk met onverwacht resultaat.

Boijmans in de Klas

Dit programma maakt deel uit van ons 'Boijmans in de Klas' aanbod. Tijdens de renovatieperiode houden we de collectie graag zichtbaar, bekend en levendig onder scholieren. Boijmans gaat daarom naar de scholen toe in plaats van andersom. Tijdens het bezoek komen we met meerdere museummedewerkers naar de klas. Zij nemen de collectie mee en geven de les. Klik op de button hieronder voor de voorwaarden van het project.


Boijmans in de Klas wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Stichting Saphir en enkele anonieme particuliere schenkers.

Contact

Vragen over activiteiten of boekingen? Specifieke wensen voor een (onderwijs)programma? Neem dan contact op met onze planner (telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur).

Tahnee Fraser
Tahnee Fraser Planner