Previous Next Facebook Instagram Twitter Back to top

Onderwijs

Museum Boijmans Van Beuningen biedt een uitgebreid educatief programma voor verschillende onderwijsniveaus. De programma's zijn erop gericht leerlingen vertrouwd te maken met het museum en met beeldende kunst. Leerlingen ervaren en beleven het museum en de kunst intensief aan de hand van verhalen, voorwerpen en verschillende werkvormen, op interactieve wijze.

Filter op onderwijstype

Wat is er te doen voor

Lessen in het museum

Algemene informatie

Informatie onderwijs

Hier vind je algemene informatie rond het onderwijsaanbod, zoals entreeprijzen, huisregels en het gratis busvervoer voor het primair onderwijs.

Meer informatie

Bezoekinformatie

Zes dagen per week (van dinsdag tot en met zondag, feestdagen uitgezonderd) kun je terecht in Museum Boijmans Van Beuningen om te genieten van de collectie, tentoonstellingen en activiteiten. Of loop langs voor een kop koffie in de Espressobar van het museum, deze is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie

Vragen over een groepsbezoek, activiteit of reservering? Specifieke wensen voor een rondleiding? Neem dan contact op met onze planner (telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur).

Tahnee Fraser
Tahnee Fraser planner
+31 (0)10 44 19 471 educatie@boijmans.nl