Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Docentenmiddag Depot Boijmans Van Beuningen

Op vrijdagmiddag 25 september 2020 organiseren we tijdens de Open Depot dagen een docentenmiddag waarin u het nog lege depotgebouw kunt bezoeken en met ons in gesprek gaan over de plannen voor onderwijsprogrammering.

Depot Boijmans Van Beuningen opent naar verwachting in september 2021 en is het eerste publiek toegankelijke depot ter wereld dat toegang biedt tot een complete collectie van meer dan 151.000 objecten. Het atrium in het hart van het depot heeft een hoogte van 40 meter. Bezoekers kunnen via een aantal loopbrugvitrines de kunstwerken vanuit allerlei standpunten bekijken, verschillende depotcompartimenten en restauratie- en onderzoeksruimtes bezoeken en meekijken met bijvoorbeeld een restauratie.
De docentenmiddag vindt plaats op vrijdag 25 september van 16.00 tot 18.00 uur. U bent van harte welkom om het gebouw gratis voor te bezoeken en met ons in gesprek te gaan over de plannen voor onderwijsprogrammering. Het aantal plekken is beperkt en aanmelden is noodzakelijk.

Helaas is aanmelden niet meer mogelijk. Tickets voor de zilveren opening op 25, 26 en 27 september zijn hier te krijgen.