:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Adopteer een spiegel

Het depot is één jaar open! Vier dit met ons mee en adopteer een spiegel.

De buitenzijde van Depot Boijmans Van Beuningen is beeldbepalend voor de stad: van top tot teen gehuld in 1.664 spiegels waarin iedereen die voorbij loopt zichzelf ziet. De spiegelende buitenzijde van het depot is meer dan dat. Achter afzonderlijke spiegels schuilen verhalen van mensen en bedrijven die een spiegel adopteerden. Persoonlijke verhalen over geliefden, successen en verlies. Het depot herbergt dus niet alleen 151.000 kunstwerken maar ook vele bijzondere herinneringen. Ruim 1.100 spiegels zijn geadopteerd. Jij kunt nog meedoen.

Stel je voor dat jij precies kunt aanwijzen welke spiegel van jou is. Adopteer een van de 1.664 spiegelpanelen en maak deel uit van Depot Boijmans Van Beuningen.

Kies jouw spiegel

Ben je enthousiast en wil je een spiegel adopteren? Klik hier verder!

Hoe werkt het?

Kies een van de 1.664 unieke spiegelpanelen* via de spiegelselector. Let op! Deze selector werkt niet op uw mobiele telefoon.

1 Spiegelpaneel      € 1.000 eenmalig ** 
Je krijgt:

  • Een adoptiecertificaat corresponderend behorende bij jouw unieke spiegelpaneel;
  • Een jaar gratis toegang tot Depot Boijmans Van Beuningen.

Lijkt het je leuk om meerdere spiegels tegelijk te adopteren? Vanaf 5 spiegels ontvang je extra privileges. Neem contact op met Arianne Moerman (010-4419416 of arianne.moerman@boijmans.nl). Zij vertelt graag meer over de mogelijkheden.

* Aan de Erasmus MC-zijde van het depot bevinden zich 158 spiegels voorzien van een extra matterende laag. Wilt u weten welke spiegels dit precies zijn? Neem dan contact met ons op

** De adoptie van een spiegel kun je in je belastingaangifte opvoeren als een eenmalige gift aan Museum Boijmans Van Beuningen. De hoogte van de aftrek is afhankelijk van uw inkomen. Als meer dan 1% (de drempel) van het inkomen aan goede doelen is besteed, is het gedeelte daarboven fiscaal aftrekbaar, tot een maximum van 10% van uw inkomen. Meerdere giften in een jaar aan verschillende ANBI-instellingen kunnen bij elkaar worden opgeteld.

Ik adopteer een spiegel

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op via spiegels@boijmans.nl en we vertellen u graag meer.

Laat mijn gegevens achter

Het formulier is succesvol verstuurd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Er is iets misgegaan, onze excuses voor het ongemak. Probeer het later nog eens.