Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Museumwinkel

Ben je door je bezoek aan het museum geïnspireerd geraakt en wil je meer lezen over kunst? Of ben je op zoek naar een verrassend, origineel cadeau? Kom dan een kijkje nemen in de museumwinkel. Je vindt er een ruim assortiment kunstboeken, grappige hebbedingetjes en designartikelen.

De museumwinkel heeft een uitgebreide collectie kunstboeken, monografieën, overzichtswerken en catalogi over de vaste collectie en de tijdelijke tentoonstellingen. Het aanbod weerspiegelt de collectie van het museum: er zijn rijk geïllustreerde uitgaven over design, oude kunst, kunstnijverheid, moderne en actuele kunst.

Er is bovendien een ruime keus aan ansichtkaarten, gadgets en designartikelen van befaamde Rotterdamse ontwerpers als Hella Jongerius en Richard Hutten, en van het duo Scholten & Baijings, Studio Jeroen Wand, Cor Unum, Goods en Hay.

Vrienden van Museum Boijmans Van Beuningen ontvangen 10% korting in de  museumwinkel.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

De museumwinkel ligt in het entreegebied van het museum en is zonder entreebewijs te bezoeken.

Webshop

Museum Boijmans Van Beuningen geeft sinds 2005 zijn publicaties grotendeels in eigen beheer uit. Ieder jaar verschijnen nieuwe rijk geïllustreerde tentoonstellingscatalogi, bestandscatalogi en wetenschappelijke publicaties over de eigen collectie beeldende kunst, prenten & tekeningen, design, toegepaste kunst, mode en fotografie.

De publicaties ontwikkelt het museum op eigen initiatief of in samenwerking met kunstenaars of andere musea. Boijmans beschikt over een uitgebreid netwerk van auteurs, redacteurs, vertalers, fotografen en grafisch vormgevers. Een groot deel van de titels verschijnt zowel in het Nederlands als het Engels. Op deze manier zijn de publicaties ook buiten Nederland toegankelijk voor een zo groot mogelijk publiek. Via de distributeurs Idea Books en Exhibitions International zijn Boijmans’ publicaties te vinden in boekhandels in binnen- en buitenland.

Webshop

Webshop

Klik hier voor de webshop

Elke aankoop steunt Museum Boijmans Van Beuningen

Met jouw aankoop in de Museumwinkel steun je Museum Boijmans Van Beuningen.
Wil je meer weten over andere mogelijkheden om het museum te steunen? Lees dan hier verder.