:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Signify

Signify -opgericht als Philips - is wereldleider in verlichting voor professionele- en consumentenverlichting en met het internet verbonden verlichting, met als doel om de kwaliteit van het leven van mensen te verrijken en de wereld duurzamer te maken. Licht is een intelligente taal geworden die informatie kan uitwisselen. Door licht te verbinden met het netwerk openen we de deur naar een slimmere wereld. Zo besparen we energie, beheren we gebouwen milieuvriendelijker. Maken we steden veiliger en aantrekkelijker en creƫren thuiservaringen als nooit tevoren.

Waarom Boijmans

"Om kunst te zien zoals kunst bedoeld is dan is de kwaliteit van licht van onschatbare waarde! Musea zijn verhalenvertellers. Ons ontwerpproces van een verlichtingsplan start met het inventariseren van de belangrijkste elementen zoals functie, identiteit, imago en inrichting. Veel kunstwerken worden vervaardigd bij daglicht. Dan verdienen ze het ook om bij daglicht bekeken te worden. Logisch. Toch zijn er maar weinig musea die hun collectie op deze wijze tonen. Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam maakt een duidelijk statement. “De kleuren van de schilderijen komen met dit licht het best tot hun recht."

Floortje Jansen

Key Account Manager

Tel.: 06 27 61 86 39
E-mail: floortje.jansen_1@signify.com

 

LinkedIn
Floortje Jansen

Favoriete kunstwerk

"Wat mij aanspreekt in het werk van Jan Schoonhoven is hoe het licht en schaduwwerking in de reliëfs letterlijk tot leven komt. Het aanzicht ervan, blootgesteld aan daglicht, verandert sluipenderwijs."

Favoriete kunstwerk
Jan Schoonhoven - Kwadratenreliƫf, 3de opvatting