:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Capital Support

Capital Support is een multi-Family en Charity Office. Wij begeleiden en ondersteunen relaties en families met administratie, vermogensregie, bewind en executele, filantropie én private client services.

Onze specialisten zorgen voor grip op vermogen en op filantropie. Wij staan garant voor een deskundige en integere werkwijze. Wij hebben een vergunning van de Nederlandsche Bank in het kader van de Wet Toezicht Trustkantoren en een uitgebreide compliance & risk functie.

Waarom Boijmans

Onze organisatie heeft vele verbindingen met Kunst en Cultuur. Binnen onze Charity Office bedienen wij stichtingen die gul doneren aan deze sector. Wij staan dan ook in nauw contact met musea en andere culturele instellingen in Nederland. Inmiddels hebben wij een warme band opgebouwd met Museum Boijmans van Beuningen.

Niels Dingemanse

Niels Dingemanse is gespecialiseerd in filantropie en verantwoordelijk voor onze Charity Office

Niels Dingemanse

Jan Willem Quarles van Ufford

Jan Willem Quarles van Ufford is verantwoordelijk voor Vermogensregie activiteiten voor vermogende families. Zijn expertise wordt ook ingezet bij de vermogensfondsen die wij bedienen.

Jan Willem Quarles van Ufford

Ramon van Eijck

Ramon van Eijck is als medewerker van Capital Support mede verantwoordelijk voor de Charity Desk en heeft een breed netwerk binnen de culturele sector en diepgaande kennis van beeldende kunst.

Ramon van Eijck