:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

AM, Inspiring Space

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van gebiedsontwikkelaar AM. Wij werken samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. AM legt de lat hoog als het gaat om gebiedsontwikkeling en geeft invulling aan haar missie aan de hand van vijf kernthema’s: Gedurfde duurzaamheid, Inclusieve stad, Healthy Urban Living & Working, Stad- en gebiedmaker en Gelukkig leven.

Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Waarom Boijmans

"Kunst speelt een belangrijke rol in de samenleving. Het laat mensen verwonderen, verbazen, maakt blij, ontroert of laat mensen zich opwinden. Met andere woorden, kunst raakt mensen en is een spiegel van de tijdsgeest, en soms ook van de toekomst. Als gebiedsontwikkelaar houdt AM zich bezig met de wensen van mensen en hoe mensen willen leven, wonen en werken. In die zin houden we ons ook bezig met het heden en ook met hoe mensen in de toekomst willen leven. Deze band met elkaar maakt dat Boijmans voor ons een duidelijke keuze is voor partnerschap."

Ronald Huikeshoven

Directievoorzitter AM

Tel.: 030 6097222
E-mail: Ronald.huikeshoven@am.nl

 

LinkedIn
Ronald Huikeshoven

Favoriete kunstwerk

Pieter Bruegel, De Toren van Babel
Pieter Bruegel, De Toren van Babel

"Deze Toren van Babel is inspiratie geweest voor een project in Rotterdam dat Babel heet. Een bewijs dat ook in deze tijd wij ons laten inspireren door schilderijen, verhalen en afbeeldingen uit vorige eeuwen."