Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

B Social

Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn voor een eigenzinnige kijk op kunst.

Er wordt op dit moment gewerkt aan een vernieuwd Boijmans YouTube kanaal met een selectie van de beste kunstvideo’s samengesteld door de conservatoren en andere museummedewerkers. Deze gaat binnenkort live.

Een speciale online Boijmans in Donner #5

Een speciale online Boijmans in Donner #5

In de laatste editie van ‘Boijmans in Donner’ staat het nieuwe Depot Boijmans Van Beuningen centraal. Deze aflevering kan helaas niet live met publiek in Boekhandel Donner plaatsvinden maar kunt u volgen via een livestream op de Facebookpagina van Boijmans. We starten donderdag 7 mei om 16.00 uur en het programma duurt ongeveer anderhalf uur. Er is voor de online kijkers gelegenheid om na afloop vragen te stellen.

Art in Times of Surreal Distance

Art in Times of Surreal Distance

In deze tijd van geloof, hoop en liefde, om met Ilja Leonard Pfeijffer te spreken, staat het instagram account van Museum Boijmans Van Beuningen in het teken van een hedendaags experiment, een tekenestafette geïnspireerd op het Cadavre Exquis/Exquisite Corpse, een favoriet spel van kunstenaars als André Breton, Paul Eluard en Frida Kahlo.

Vraagbaak Live

Vraagbaak Live

Met Vraagbaak live vertellen we verhalen uit de collectie live op Facebook. We bespreken kunstwerken met een conservator en andere museumwedewerkers en beantwoorden vragen uit de vraagbaak van de Collectie Boijmans Online. De leukste vraag van de week krijgt een originele Depot Boijmans Van Beuningen puzzel. Houd facebook in de gaten voor de volgende uitzending.