Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Boijmans Online

Bekijk hier bijzondere digitale projecten van het museum.

Museum Boijmans Van Beuningen is digitaal en online op vele vlakken actief. Het museum blijft de mogelijkheden voor meerdere digitale en virtuele mogelijkheden onderzoeken, ook in aanloop naar de opening van Depot Boijmans Van Beuningen.

Volg Boijmans ook op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn voor een eigenzinnige kijk op kunst.

Collectie Boijmans Online

Collectie Boijmans Online

Museum Boijmans Van Beuningen neemt je mee in een reis door de kunstgeschiedenis. De collectie van het museum bestaat uit ongeveer 151.000 objecten. Hiervan staan er nu bijna 45.000 online.

Bestandscatalogus

Bestandscatalogus

Museum Boijmans Van Beuningen beschouwt onderzoek naar de collectie en de eigen geschiedenis als één van zijn kerntaken. Het museum publiceert bestandscatalogi nu ook online. Deze digitale bestandscatalogi brengen belangrijke deelcollecties van het museum onder de aandacht van een groot publiek.

360 graden tour

360 graden tour

'De collectie als tijdmachine' en 'De Collectie Vormgeving' zijn de laatste collectiepresentaties die plaats hebben gevonden in het huidige museumgebouw. Het museum wordt nu gerenoveerd, maar deze tentoonstellingen kun je nog steeds bekijken via diverse 360 graden tours. De komende tijd wordt de tour verder ontwikkeld en verbeterd.