Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Boijmans Online

Van een 360 gradentour tot de Collectie Boijmans Online en gedigitaliseerde onderzoeken. Bekijk hier bijzondere digitale projecten van het museum.

Museum Boijmans Van Beuningen is digitaal en online op vele vlakken actief. Het museum blijft de mogelijkheden voor meerdere digitale en virtuele mogelijkheden onderzoeken, ook in aanloop naar de opening van Depot Boijmans Van Beuningen.

360 gradentour

360 gradentour

'De collectie als tijdmachine' en 'De Collectie Vormgeving' zijn de laatste collectiepresentaties die plaats hebben gevonden in het huidige museumgebouw. Het museum wordt nu gerenoveerd, maar deze tentoonstellingen kun je nog steeds bekijken via een 360 gradentour. De komende tijd wordt de tour verder ontwikkeld en verbeterd.

Collectie Boijmans Online

Collectie Boijmans Online

Museum Boijmans Van Beuningen neemt je mee in een reis door de kunstgeschiedenis. De collectie van het museum bestaat uit ongeveer 151.000 objecten. Hiervan staan er nu bijna 45.000 online.

Bestandscatalogus

Bestandscatalogus

Museum Boijmans Van Beuningen beschouwt onderzoek naar de collectie en de eigen geschiedenis als één van zijn kerntaken. Het museum publiceert bestandscatalogi nu ook online. Deze digitale bestandscatalogi brengen belangrijke deelcollecties van het museum onder de aandacht van een groot publiek.