Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Bezoekinformatie

Zes dagen per week (van dinsdag tot en met zondag, feestdagen uitgezonderd) is Museum Boijmans Van Beuningen van 11.00 tot 17.00 uur geopend en kun je genieten van de collectie, tentoonstellingen en activiteiten. Of loop langs voor een kop koffie in de Espressobar van het museum, deze is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30 uur.

Op deze pagina vind je meer informatie over entreeprijzen, openingstijden, e-tickets en de plattegrond van het museumgebouw. In het hele museum is gratis Wifi beschikbaar. 

Extra open in de kerstvakantie

In de kerstvakantie is Boijmans extra open! Op maandag 24 december en maandag 31 december (Oudjaarsdag) opent het museum de deuren van 11.00 tot 16.00 uur. Het museum is ook open op Tweede Kerstdag. Op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is het museum gesloten.

Plan je bezoek

Toegangsprijzen 8 september 2018 - 13 januari 2019

Koop online een entreeticket. Dan hoef je niet langs de kassa maar kun je meteen doorlopen naar de kaartcontrole. Je kunt je e-ticket bij de ingang laten scannen vanaf een print, je smartphone of tablet. Het ticket is geldig voor het gehele museum. Klik hier voor je vragen over online tickets.

Tijdens de tentoonstelling 'Pure Rubens', van 8 september tot 13 januari, geldt een toeslag voor het gehele museum. Hieronder vind je de dan geldende toegangsprijzen.

Volwassenen
Jongeren t/m 18 jaar
Studenten
Groepen vanaf 15 personen (reserveren verplicht)
CJP-houders
Museumkaart, Rotterdampas, Ooievaarspas
Vrienden van het museum, BankGiro Loterij VIP-KAART, leden Vereniging Rembrandt, ICOM, CIMAM, Private Art Pass, begeleiders van mensen met een handicap

€ 20,00
gratis
€ 10,00
€ 17,50
€ 17,50
€  2,50
gratis

Koop een e-ticket

Koop een e-ticket

Koop hier een online ticket

Belangrijke informatie

  • Museumkaarthouders hoeven geen e-ticket te kopen. Zij kunnen direct naar de kaartcontrole. Bezoekers met een Vriendenpas, kaart van Vereniging Rembrandt, ICOM/CIMAM of Private Art Pass kunnen altijd direct naar de kaartcontrole.
  • Bezoekers met een Rotterdampas of Ooievaarspas krijgen met hun kaart een ticket bij de kassa.
  • Heb je een Museumkaart of een andere kortingskaart, vergeet dan niet je pas mee te nemen. Bij binnenkomst wordt zowel je e-ticket als kortingskaart gescand.
  • Online kun je maximaal 14 tickets tegelijk kopen. Wil je met meer dan 14 personen komen? Reserveer dan een groepsbezoek.
Video: Jan Rothuizen tekent zijn bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
(Extra) geopend op Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag.

Museum Boijmans Van Beuningen is gesloten op maandagen, Koningsdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Op Kerstavond 24 december en Oudejaarsdag 31 december sluit het museum om 16.00 uur.

Plattegrond Museum Boijmans Van Beuningen

Voorwaarden