Previous Next Facebook Instagram Twitter Back to top
Rondetafelgesprek

Rondetafeldialoog met Arne Hendriks (deel 2)

13 december

Duur
2h 0m
Prijs v.a.
€ 0,00
Datum
woensdag 13 december 2017
Tijd
15:00 - 17:00 uur

Op 13 december gaat Arne Hendriks samen met experts verder in op de zoektocht naar de principes van een alternatieve economische theorie. Als kunstenaar is Arne Hendriks al jaren bezig met het vormen van een nieuwe levenshouding die haar waarde ontleent aan het idee van kleiner zijn en die de ruimte onderzoekt die ontstaat wanneer iets krimpt. In de tentoonstelling Change the System vraagt hij zich af of onze economie te voeden is met modellen die gebaseerd zijn op het idee dat wij overvloed tegemoet kunnen krimpen. Kan kleiner denken bijdragen aan het oplossen van de grote uitdagingen van deze tijd? Het gesprek is een vervolg op een eerdere sessie van 30 november, maar is ook los daarvan te bezoeken.

Het betreft een rondetafeldialoog in een kleine setting, waarbij deelnemers een actieve bijdrage leveren aan het gesprek. Met name celbiologen zijn van harte uitgenodigd om mee te denken en praten.

De studio van Arne Hendriks (The Incredible Shrinking Man), is momenteel onderdeel van Change the System, een tentoonstelling over de veranderkracht van hedendaags design.