Previous Next Facebook Instagram Twitter Back to top
Rondetafelgesprek

Rondetafeldialoog met Arne Hendriks (deel 1)

30 november

Duur
2h 0m
Prijs v.a.
€ 0,00
Datum
donderdag 30 november 2017
Tijd
15:00 - 17:00 uur

Op 30 november gaat Arne Hendriks op zoek naar de principes van een alternatieve economische theorie. Hij voert het eerste gesprek met een aantal experts uit de Rabobank, de celbiologie en de designwereld. Als kunstenaar is hij al jaren bezig met het vormen van een nieuwe levenshouding die haar waarde ontleent aan het idee van kleiner zijn en die de ruimte onderzoekt die ontstaat wanneer iets krimpt. In de tentoonstelling Change the System vraagt hij zich af of onze economie te voeden is met modellen die gebaseerd zijn op het idee dat wij overvloed tegemoet kunnen krimpen. Kan kleiner denken bijdragen aan het oplossen van de grote uitdagingen van deze tijd?

Het betreft een rondetafeldialoog in een kleine setting, waarbij deelnemers een actieve bijdrage leveren aan het gesprek. Met name celbiologen zijn van harte uitgenodigd om mee te denken en praten.

De studio van Arne Hendriks (The Incredible Shrinking Man), is momenteel onderdeel van Change the System, een tentoonstelling over de veranderkracht van hedendaags design.