Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top
Rondleiding

Ongehoord Boijmans

rondleiding in de Nederlandse Gebarentaal, elke eerste zondag van de maand

Prijs v.a.
€ 0,00

Op de eerste zondag van de maand om 15.00 uur kun je een rondleiding in de Nederlandse Gebarentaal volgen, met elke maand een ander thema. Tijdens de interactieve rondleiding bekijk je onder begeleiding van een van onze museumdocenten, in een groep van maximaal 12 personen, kunstwerken in het museum. Aansluitend is er gelegenheid om met elkaar na te praten tijdens het gebarencafé in de Espressobar van het museum. Tip: kom iets eerder naar het museum om alvast (een deel van) de collectie en tentoonstellingen te bekijken, het entreeticket is de hele dag geldig.

Selena en Gera verzorgen de rondleidingen in Nederlandse gebarentaal in Museum Boijmans Van Beuningen. Zij stellen zich in deze video graag aan je voor. Ze nemen je alvast mee in het museum en laten een aantal topstukken zien uit de collectie.

Reserveren

Van tevoren aanmelden is noodzakelijk. Deelname kost € 8,50 (inclusief entree), of is gratis voor houders van een Museumkaart, Rotterdampas, Ooievaarspas, Vrienden van het museum, leden van Vereniging Rembrandt, ICOM, CIMAM of Private Art Pass.

Een rondleiding in de Nederlandse gebarentaal is ook voor een ander moment aan te vragen voor € 80 inclusief entree. Ook hiervoor geldt een maximum van 12 deelnemers. Reserveren kan per mail.

Dit programma komt voort uit Musea in gebaren, een initiatief van Wat Telt! en Foam Fotografiemuseum Amsterdam.