Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top
Vrienden

Museumpark Vriendendag 2019

Speciaal voor Vrienden: een dag vol bijzondere activiteiten rondom het Museumpark

Duur
7h 0m
Datum
zaterdag 24 augustus 2019
Tijd
10:30 - 17:30 uur

Backstage tours, workshops, films, lezingen en meer - speciaal voor Vrienden organiseren we op zaterdag 24 augustus de Museumpark Vriendendag. Om onze Vrienden te bedanken en te laten genieten van al het moois dat er aan het park te zien is. Als Vriend bezoekt u deze dag gratis alle musea.

Programma

Het wordt een bijzondere dag: zo kunt u op expeditie met Het Natuurhistorisch naar het groene dak van het Erasmus MC, genieten van muziek in Huis Sonneveld of op tour door Arminius. Ook kunt u topstukken uit onze eigen collectie zien bij de Kunsthal en het Chabot Museum, onder de noemer Boijmans bij de Buren. In Het Nieuwe Instituut komt u tijdens een lezing alles te weten over het unieke ontwerp van Depot Boijmans Van Beuningen en de vorderingen van de bouw. Wist u dat u vanaf de 6e etage van Het Nieuwe Instituut een prachtig uitzicht op de bouwplaats heeft?

Gezamenlijke ontvangst en afsluiting
Om 10.30 uur is er in Arminius een ontvangst met koffie en thee. Van ieder museum is tijdens de ontvangst een medewerker aanwezig voor vragen. Ook kunt u hier uw passe-partout inwisselen voor een polsbandje en voor-inschrijven voor activiteiten. Vanaf 15.30 uur zien we u graag in Het Nieuwe Instituut voor een bijzondere Vriendenveiling en afsluitende borrel.

Download hier het volledige programma van zaterdag 24 augustus 2019.

Hoe werkt het?

U kunt een passe-partout bestellen via de button hierboven. U mag natuurlijk iemand meenemen en (klein)kinderen tot en met 18 jaar mogen ook gratis mee. Nadat u zich heeft geregistreerd ontvangt u een e-ticket. Op vertoon van uw Vriendenpas én dit e-ticket (geprint of vanaf uw smartphone-scherm) ontvangt u bij het eerste museum dat u die dag bezoekt een polsbandje. Hiermee bezoekt u vervolgens alle musea gratis. Voor de activiteiten kunt u zich op de dag zelf aanmelden. Het kan zijn dat een activiteit snel vol raakt, gelukkig is er dan altijd een leuk alternatief.

Heeft u vragen?
We helpen u graag. Neem gerust contact op met Sophie Rietveld, Relatiemanager Vrienden, via 010-4419 482 of vrienden@boijmans.nl.

Contact

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. We denken graag met u mee.

Sophie Rietveld
Sophie Rietveld Relatiemanager
+31 (0)10 44.19.482 vrienden@boijmans.nl