Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top
Kinderfeestje

Droomfeest

vier je feestje in het museum

Duur
duur ong 2 uur
Prijs v.a.
€ 6,00

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en wil je je kinderfeestje in het museum houden, kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes naar Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam.

In het Droomfeest neemt de museumdocent jou en je vriendjes mee naar de bizarre wereld van de surrealisten. Na een tocht langs allerlei kunstwerken, maken jullie zelf een droomcollage in de Kunst Studio. Het Droomfeest wordt natuurlijk feestelijk afgesloten met limonade en taart!

Je kunt je kinderfeestje in het museum houden op woensdagmiddag, zaterdag en zondag van 13:30-15:30 uur. Wil je meer weten over de feestjes van Museum Boijmans Van Beuningen? Bel ons dan op onderstaand nummer of stuur een e-mail. We zien je graag in het museum met je vriendjes en vriendinnetjes!

De prijs van een kinderfeestje is €118,50 (tot en met 8 kinderen). Ieder kind extra is €6. Met een kinderfeestje kunnen maximaal 12 kinderen mee.

Contact

Vragen over een groepsbezoek, activiteit of reservering? Specifieke wensen voor een rondleiding? Neem dan contact op met onze planner (telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur).

Tahnee Fraser
Tahnee Fraser Planner
+31 (0)10 44 19 471 educatie@boijmans.nl