Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top
Bijeenkomst

Gelukswandeling

zaterdag 15 en 22 december

Duur
2h 30m
Prijs v.a.
€ 0,00

Wandelen met ouderen in het museum is al leuk, maar meedoen met een ‘Gelukswandeling’ van kunstenaar en gelukszoeker Misja Immink maakt een museumtocht extra bijzonder. Samen met de bewoners van een zorginstelling ontdek je allerlei soorten geluk. Zo doe je bijvoorbeeld aan luchtturen, sta je stil bij tederriet en verlang je naar troostgroenen. Ook is er ruimte voor zowel ontroerend water als klaagwater. De kunstwerken ga je letterlijk met andere ogen bekijken en de lopende gelukspraatjes met elkaar stemmen iedereen vrolijk.

De Gelukswandeling begint bij verzorgingstehuis Laurens Antonius op de Nieuwe Binnenweg 33 in Rotterdam. Daar zal u een introductie krijgen onder het genot van een kopje koffie. Daarna vertrekt u samen met de bewoners en organisator Misja Immink naar Museum Boijmans Van Beuningen. 

10.15 Introductie met koffie bij verzorgingstehuis Laurens Antonius op de Nieuwe Binnenweg 33

10.30 Ophalen bewoners

11.00 Vertrek naar Boijmans

11.30 Op volle gelukstoeren door Boijmans

12.00 Retour verzorgingstehuis

12.30 Afsluiten met koffie

12.45 Eind programma

U krijgt van Museum Boijmans Van Beuningen een gratis toegangskaart tot het museum, als dank voor uw deelname aan de Gelukswandeling. 

Let op: bij reservering van een ticket voor de Gelukswandeling, wordt er op u gerekend door de organisatie. Indien u onverhoopt toch niet beschikbaar bent, neemt u dan contact op via educatie@boijmans.nl.