Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top
Rondleiding voor een groep

Boijmans in Transit-tour voor groepen

Duur
duur: 1 uur

Museum Boijmans Van Beuningen organiseert in samenwerking met UrbanGuides een wandeling door het Museumpark langs de verschillende instellingen. Deze tour is te boeken voor groepen van maximaal 20 personen.

Vanaf juli 2020 organiseert UrbanGuides corona-proof groepsrondleidingen: een mooi aanbod van fiets- en wandeltours in de wat rustiger stadsdelen. Een van de rondleiding die weer opgestart gaat worden is de Boijmans in Transit tour voor groepen (maximaal 10 personen).

Onder leiding van een enthousiaste museumgids wordt ingegaan op de ontstaansgeschiedenis van het Land van Hoboken en de verscheidenheid aan architectuur- en museumtypologieën rondom het Museumpark. Centraal in de rondleiding staan de renovatie van het prachtige museumpand en Depot Boijmans Van Beuningen. De aanblik van het Museumpark verandert met de dag nu dit volledig nieuwe concept z’n voltooiing nadert. Voor het eerst in de wereld zal in september 2021 een kunstdepot worden geopend dat volledig toegankelijk is voor het publiek.

Voor meer informatie over deze rondleiding en boekingen zie de website van UrbanGuides