Previous Next Facebook Instagram Twitter Back to top
Workshop

Boijmans Club

elke eerste zondag van de maand

Duur
1h 30m
Prijs v.a.
€ 5,00

Speciaal voor kinderen van 5-14 jaar is er elke eerste zondag van de maand de Boijmans Club. In dit programma krijgen kinderen een rondleiding en gaan ze aan de slag met een creatieve workshop. Houd bij het reserveren rekening met de verschillende tijden per leeftijdscategorie: 13.00-14.30 uur voor kinderen van 5-9 jaar, en 15.00-16.30 uur voor kinderen van 10-14 jaar.

zondag 4 maart: Babel

Na een rondleiding door de tentoonstelling en langs de bouwplaats van BABEL gaan kinderen tijdens een workshop in de Kunst Studio zelf aan de slag met het ontwerpen en bouwen van hun eigen versie van De toren van Babel.

zondag 1 april: Reuzenkunst

Een museumdocent neemt je mee langs de allergrootste kunstwerken van het museum in de tentoonstelling Kunst van Formaat. Zo bekijk je het werk van de Amerikaanse kunstenaar Jim Shaw, met een bijzonder landschap waar je met een beetje fantasie zo naar binnen zou kunnen lopen. Na de rondleiding maak je in de Kunst Studio met verschillende materialen je eigen fantasielandschap waarvan jij denkt dat een reus er wel in zou willen wonen. Maar... dan in het klein, want je moet het natuurlijk wel mee naar huis kunnen nemen.