:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Alle praktische informatie

Op deze pagina is alle praktische informatie om het bezoek zo aangenaam mogelijk te maken terug te vinden. Graag verwelkomen wij je in het eerste publiektoegankelijke museale kunstdepot, ontworpen door architectenbureau MVRDV. Het kunstdepot is uniek in de wereld en staat naast Museum Boijmans Van Beuningen in het Museumpark in Rotterdam.

Adres en route

Museumpark 24
3015 CX Rotterdam
info@boijmans.nl

Openbaar vervoer
Metrolijn A, B of C, halte Eendrachtsplein.

Plan je route naar Depot Boijmans Van Beuningen online of via 0900-9292.

Tramlijn 7, halte Museumpark. Van 16 juli tot en met 16 oktober vernieuwt de RET de tramsporen op de kruising Vasteland - Westzeedijk - Scheeptimmermanslaan. Tramlijn 7 wordt tijdens de werkzaamheden ingekort tot Woudestein - RotterdamCentraal.

Met de auto
Plan je route met de auto vooraf online.

Let op: op enkele wegen richting het depot (onder meer op de Boompjes en de Museumparkstraat) zijn werkzaamheden die de doorstroming van het verkeer kunnen hinderen. Kijk op rotterdamonderweg.nl voor de meest actuele informatie.

Parkeren

Parkeergarage Museumpark onder het depot. Deze parkeergarage wordt beheerd door de Gemeente Rotterdam. Door werkzaamheden aan de Wytemaweg is de bereikbaarheid van parkeergarage Depot Boijmans Van Beuningen gewijzigd en niet bereikbaar tot en met juni 2022.

Wij raden aan gebruik te maken van de onderstaande parkeer voorziening:

APCOA Parking Westblaak
Hartmanstraat 35
3012 VA Rotterdam

Chaffeurs met bus kunnen deze parkeren op het Willemsplein.

Bezoekersvoorwaarden

Wie een activiteit of een locatie van Museum en Depot Boijmans Van Beuningen bezoekt, gaat akkoord met de algemene bezoekersvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn hier te lezen. Depot Boijmans Van Beuningen is toegankelijk voor iedereen.

Betaalmogelijkheid Restaurant Renilde en Depot Store

Het depot is cashless, er kan alleen met pin of creditcard worden betaald.

Museumkaart

Met een Museumkaart bezoek je gratis Depot Boijmans Van Beuningen. Wel dien je voorafgaand aan je bezoek een tijdslot te boeken via de webshop.

Er worden Museumkaarten verkocht in het depot, het is hier niet mogelijk jouw Museumkaart te verlengen. Kijk hiervoor op de website van de Museumvereniging.

Mocht je het geboekte tijdslot door omstandigheden niet kunnen halen, wijzen wij je er graag op dat het omboeken van het ticket zeer eenvoudig is via 010-3116610 of boijmans@enviso.io. Let op: Voor iedere annulering en no-show betalen wij kosten die we natuurlijk liever voor kunst en onderzoek gebruiken.

De Depot App

Ervaar het depot optimaal. Ontdek de verhalen en maak jouw persoonlijke collectie.

Zo werkt de app:

  • Scan de QR-codes op de vitrines en depots
  • Bekijk de verhalen en de extra informatie bij de kunstwerken
  • Maak je eigen verzameling

Download de Boijmans Depot app in de Apple StoreDownload de Boijmans Depot app in de Google Play Store