Vorige maandVolgende maandoktober 2011
di wo do vr za zo ma
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
workshops

Inloopworkshop en afsluiting

zondag 30 oktober

14:00-16:00 uur

Gratis
Zeefdrukken. Foto: Fred Ernst Gezeefdrukte shirts. Foto: Fred Ernst HipHopHuis zeefdrukken op shirts. Foto: Fred Ernst Zeefdruk laten drogen. Foto: Fred Ernst Zeefdruk Workshop. Foto: Fred Ernst

Inloopworkshop zeefdrukken
Op deze laatste zondag van Yeah Boij! Komt Mesh Print Club naar het museum voor een inloopworkshop zeefdrukken. Tussen 14:00 en 16:00 laten zij je zien hoe je een zeefdruk maakt. Van het belichten van een zeefraam tot het drukken. Deelnemers en kunstenaars van de Yeah Boij workshops leverden een speciaal ontwerp wat jij mag zeefdrukken en meenemen.

Zeven weken lang gaven zeven verschillende streetart kunstenaars elke zondag een workshop in opdracht van het HipHopHuis. In de Kunst Studio van Museum Boijmans Van Beuningen groeide You're In My Hut Now, een installatie van Baschz leeft, uit tot een enorm kunstwerk waaraan tientallen kunstenaars en bezoekers een bijdrage mochten leveren.Op deze dag kun je voor het laatst je tag achterlaten op het werk.

Yeah Boij
Het HipHopHuis presenteert 'Yeah Boij': een pop-up werkplaats in de Kunst Studio van Museum Boijmans Van Beuningen, met als middelpunt de installatie 'You’re In My Hut Now' van de kunstenaar Baschz Leeft. In september en oktober geven verschillende kunstenaars (Lastplak, Bad Boyz, Venour, Baschz Leeft, Lucky Dubz, Boxhead en Leyp) iedere zondag een gratis workshop aan liefhebbers van Street Art. 'Yeah Boij' vormt de kick off van de Boijmans Hut: elke twee maanden ontvangt Museum Boijmans Van Beuningen een ander Rotterdams initiatief in deze voorziening in de Kunst Studio.

Zondag 11 september
Workshop illustratie door Lucky Dubz (www.luckydubz.com)

Zondag 18 september
Workshop ‘Lastplak’van kunstenaarscollectief Lastplak (www.lastplak.com)

Zondag 25 september
Workshop illustratie door Bad Boyz

Zondag 2 oktober
Workshop Paper Toys door Boxhead

Zondag 9 oktober
Workshop door Leyp (www.Leyp.com)

Zondag 16 oktober
Workshop door Venour (www.venour.com)

Zondag 23 oktober
Workshop ontwerpen door Baschz (www.baschz.com)

Zondag 30 oktober
Inloopworkshop zeefdrukken door Mesh Print Club
 

'Yeah Boij' is een project georganiseerd door HipHopHuis en Museum Boijmans Van Beuningen, in samenwerking met Grafisch Lyceum Rotterdam.