Vorige maandVolgende maandoktober 2012
di wo do vr za zo ma
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Wilt u zich makkelijk en snel verzekeren van toegang tot De Weg naar Van Eyck op een moment dat het u uitkomt? Koop uw kaarten dan online. Deze e-tickets zijn elke dag tijdens de tentoonstelling geldig en u voorkomt een lange wachttijd bij de kassa. U bent zo gegarandeerd van een optimaal bezoek aan deze tentoonstelling.

 

NB: Museum Boijmans Van Beuningen biedt online slechts voltarief toegangskaarten inclusief de toeslag voor De weg naar Van Eyck aan.

 

Tijdens openingstijden (dinsdag t/m zondag, van 11.00 tot 17.00 uur. Uitzonderingen vindt u hier) kunt u ook bij de kassa van het museum toegangskaarten kopen; houdt u in dat geval wel rekening met wachtrijen voor de kassa. Met een e-ticket kunt u direct doorlopen.

Het maximum aantal kaarten per bestelling is 14. Groepen vanaf 15 personen zijn verplicht zich aan te melden en tickets in het museum te kopen (uiteraard met groepskorting). Groepen die een speciale inleiding op de tentoonstelling en/of arrangement willen boeken, kunnen zich hier aanmelden.

Soorten e-tickets en prijzen

• Volwassenen: 16,50 euro (maximaal 14 kaarten)

Let op: Groepen en kortingskaarthouders (MK, Rotterdampas, Ooievaarspas, CJP en studenten) kunnen alleen aan de kassa van het museum een toegangskaart kopen. ICOM kaarthouders, leden van Rembrandt Vereniging en jongeren tot en met 18 jaar hebben gratis toegang, maar u moet langs de kassa voor een toegangskaart. Vrienden van Museum Boijmans Van Beuningen kunnen een kaart ophalen bij de infobalie van het museum.
Let op: E-tickets kunnen niet worden geruild en worden na aankoop niet teruggenomen. Het e-ticket is alleen geldig tijdens de tentoonstelling De Weg naar Van Eyck.

Spelregels bij het kopen van e-tickets

Wat heeft u nodig?
• een creditcard (Visa, Mastercard, American Express)
of een bankpas met internetbankieren (betaling via iDEAL of Direct eBanking)
• een printer
• een e-mailadres

De beschikbare toegangskaarten
Museum Boijmans Van Beuningen biedt alleen e-tickets voor de tentoonstelling aan (museumtoegang + toeslag).

Betaling
Nadat het aantal door u zijn geselecteerd kunt u betalen met een geldige creditkaart of via iDEAL/Direct eBanking met uw bankpas. Wij accepteren Visa, Mastercard en American Express. Andere betalingswijzen zijn niet mogelijk. (Op uw bank- of creditcardafschrift staat Paydro.net vermeld.)

Printen van de kaarten
Na de betaling kunt u uw e-ticket zelf printen (op ware grootte, 100%). Wij sturen u ook een bevestiging per email. Hiermee kunt u op een later tijdstip of andere locatie uw e-tickets printen. Zo heeft u de mogelijkheid om eventueel verloren e-tickets nog een keer te printen (op ware grootte 100%).

Let op: Ieder persoon dient in het bezit te zijn van een e-ticket waarop een unieke barcode is te zien. Deze barcode wordt bij binnenkomst gescand. Wij verzoeken u dan ook om de e-tickets zo leesbaar mogelijk te printen (op ware grootte, 100%) en zorgvuldig te bewaren. U kunt de e-tickets zowel in zwart/wit als in kleur printen.

Bij aankomst in het museum
Met uw geprinte e-ticket kunt u het museum binnen de openingstijden van het museum bezoeken. U kunt dan zo lang blijven als u wilt. Ieder persoon dient in het bezit te zijn van een eigen e-ticket, let er op dat u alle e-tickets heeft geprint. Elk e-ticket wordt door onze medewerkers gescand.

Telefonisch spreekuur
Voor vragen over e-tickets kunt u bellen met de e-ticket aanbieder Paydro via +31 (0)20 820 21 30 tussen 09.00 en 18.00 uur of stel uw vraag per email: info@paydro.net