Vorige maandVolgende maandmaart 2017
di wo do vr za zo ma
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Win een Sleepover at Boijmans

Op zaterdag 2 september organiseert Museum Boijmans Van Beuningen in samenwerking met Hutspot een ‘Sleepover at Museum Boijmans Van Beuningen’. U maakt kans op een overnachting in de tuin van het museum door te laten weten met welk kunstwerk uit de vaste collectie u 24 uur zou willen doorbrengen. De vaste collectie van Museum Boijmans Van Beuningen is vanaf 24 juni in een totaal andere opstelling te zien. Gastconservator Carel Blotkamp bedacht een nieuwe indeling met meer dan 500 kunstwerken waarbij hij de bezoekers verleidt tot langer kijken. Hij wil ‘slow watching’ bevorderen.

Superprijs

U overnacht in innovatieve designtenten ontworpen door pop-up hotel To Many Places. Het reizende dinerconcept Pique_Unique organiseert die avond een private dinner, wat wordt gevolgd door een exclusieve avondrondleiding door het museum. Op deze manier kunt u na sluitingstijd, uitgebreid en in alle rust kennis maken met uw favoriete kunstwerk. 

Hoe kans maken?

Laat op social media weten met welk kunstwerk u 24 uur willen doorbrengen door #hutspotxboijmans te gebruiken en @hutspot en @boijmans te taggen in uw bericht//foto. Omdat niet iedereen social media gebruikt, en we willen dat iedereen kans kan maken op deze ‘Sleepover at...’ kunt u uw inzending ook per post sturen naar het museum: Afdeling Marketing en Communicatie, o.v.v. Sleepover at Boijmans, Postbus 2277, 3000 CG Rotterdam. De uiterlijke inzenddatum is 11 augustus 2017. Er worden drie winnaars gekozen die allemaal één logé mogen meenemen.

Over Hutspot:

Museum Boijmans Van Beuningen organiseert de Sleepover at.. met Hutspot. Hutspot is een lifestyle winkel met vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Het doel van de initiatiefnemers is een platform te bieden aan jong creatief talent, ondernemers, designers en kunstenaars. Het concept voor de winkels werkt als volgt: Hutspot zoekt naar nieuwe en interessante merken, kunstenaars en ondernemers die in de winkel de kans krijgen om hun producten te exposeren/verkopen. Hutspot is opgericht in mei 2012. Dit is de derde ‘Sleepover at..’ die de conceptstore Hutspot organiseert. Eerder was er al een samenwerking met FOAM en Eye Filmmuseum in Amsterdam. 

activiteiten