Vriendendag

 

Op zaterdag 8 juli 2017 vieren we het 30-jarig bestaan van de Vrienden. Tijdens de Vriendendag geniet u volop van de kunstcollectie en tijdelijke tentoonstellingen met rondleidingen, lezingen, workshops, kijkjes achter de schermen en meer. Kortom, een dag die u niet mag missen!

Meld u aan voor de Vriendendag 

Het activiteitenprogramma is speciaal voor Vrienden van Museum Boijmans Van Beuningen. Aanmelden voor de Vriendendag kan via dit online formulier. U ontvangt dan via de e-mail een e-ticket waarmee u op zaterdag 8 juli toegang tot het museum heeft. 

Jubileumactie


Bent u nog geen Vriend maar lijkt het u leuk om kennis te maken? Dan kunt u nu gebruik maken van de speciale actie ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum: wordt voor de rest van dit jaar Vriend voor de jubileumprijs van € 30! Gebruik de code 302017BV en meld u direct aan via deze website!

  

Een dag vol kunst en verdieping

Tijdens de Vriendendag kunt u rondleidingen volgen, lezingen bijwonen, workshops doen én meer. Houd deze website in de gaten voor het programma; in de loop van juni wordt het bekend gemaakt.

 

Met dank aan: