Rondleiding reserveren

U kunt via de onderstaande formulieren reserveringen plaatsen voor zowel rondleidingen als zelfstandige bezoek aan het museum. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan reserveringen tijdig te maken; in ieder geval minimaal drie weken van tevoren. Klik hier voor meer informatie.

Zelfstandig bezoek

U bent van harte welkom om het museum in groepsverband te bezoeken. Groepen vanaf 15 personen dienen zich van te voren aan te melden. Klik hier voor meer informatie. Klik hier om een reservering te plaatsen.

Volwassenen

Komt u met een groep? Museum Boijmans Van Beuningen biedt verschillende rondleidingen voor groepen aan in de collectie. Klik hier voor meer informatie. Klik hier om een reservering te plaatsen. 

Primair onderwijs

Leerlingen uit het Primair Onderwijs, van kleuters tot en met groep 8, kunnen het museum op diverse en verrassende manieren bezoeken. De onderwijsprogramma's zijn erop gericht kinderen vertrouwd te maken met het museum en met beeldende kunst. Onze professionele museumdocenten nemen hen op een interactieve manier mee 'op reis'. Klik hier voor meer informatie. Klik hier om een reservering te plaatsen.  

Voortgezet onderwijs

Leerlingen uit het Voortgezet Onderwijs, van VMBO tot en met Gymnasium, kunnen het museum op diverse en verrassende manieren bezoeken. Via diverse werkvormen en kunstdisciplines raken zij vertrouwd met het museum en de kunst. Onze professionele museumdocenten begeleiden hen op een interactieve manier. Klik hier voor meer informatie. Klik hier om een reservering te plaatsen.  

MBO, HBO & WO

Voor MBO-leerlingen, studenten aan de Hogeschool of Universiteit van verschillende studierichtingen is het mogelijk om een rondleiding of toelichting te krijgen over collectie, een tijdelijke tentoonstelling of de afdeling educatie. Zie hieronder voor de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie voor het MBO. Klik hier voor meer informatie voor het HBO/WO. Klik hier om een reservering te plaatsen. 

BSO

Ook voor buitenschoolse opvang bieden we tijdens de vakanties de keuze uit een aantal bijzondere programma's. Zie hieronder de mogelijkheden. 
En wist u dat de gratis Boijmans museumbus ook voor BSO's rijdt? Klik hier voor meer informatie. Klik hier om een reservering te plaatsen.