Boijmans Business Club

Charley Toorop, De maaltijd der vrienden, 1932-33. Collectie Museum Boijmans Van Beuningen.

De Boijmans Business Club is het “high end” bedrijvennetwerk van Museum Boijmans Van Beuningen. Bedrijven treden toe op directieniveau. De club is nauw betrokken bij het museum en steunt met haar bijdrage de productie van bijzondere tentoonstellingen. Het is een uniek gezelschap dat de maatschappelijke relevantie van kunst op waarde schat en steunt. Leden van de Boijmans Business Club gaan een duurzame relatie aan met het museum: zij verbinden zich voor een periode van drie jaar voor €12.500 per jaar.

Bij deze duurzame relatie horen bijzondere privileges, waaronder privileges voor uw medewerkers, speciale ontvangsten voor uw relaties en het jaarlijkse Boijmans Business Diner voor de leden.

Heeft u interesse in de Boijmans Business Club of heeft u vragen hierover, neemt u dan contact op met Anna Kesler, Relatiemanager corporate, kesler@boijmans.nl, +31 (0)6 24.672.675.

Leden Boijmans Business Club

Toespraak Dhr. J.A. Van Barneveld

Lid van de Raad van Toezicht en CEO van Brunel Dhr. J.A. Van Barneveld tijdens toespraak op VNO-NCW bijeenkomst over de kracht van de Boijmans Business Club.

Oprichting Boijmans Business Club