Partners

Salvador DalŪ, Couple aux tÍtes pleines de nuages, 1936. Aankoop met steun van / Purchase with the support of: Vereniging Rembrandt 1979.

Wilt u iets extra's doen met uw bedrijf? Word dan partner van Museum Boijmans Van Beuningen - een ondernemend museum met lef. Als partner maakt u bijzondere projecten mogelijk en draagt u op een speciale manier uw betrokkenheid bij kunst en cultuur uit. Zo kunt u bijvoorbeeld een tentoonstelling mogelijk maken, aankopen realiseren of educatieve projecten ondersteunen.

De wijze waarop we de samenwerking invulling geven gebeurt uiteraard in overleg. Op deze manier zorgen we ervoor dat het partnership uw bedrijfsdoelstellingen optimaal ondersteunt. Graag gaan we hierover met u in gesprek. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze partners

Museum Boijmans Van Beuningen is een zelfstandige organisatie die mede wordt gefinancierd door de Gemeente Rotterdam. Dit is sinds 1849 een succesvolle samenwerking. De stad neemt 80% van de huisvestingslasten en de personeelskosten voor haar rekening. De resterende 20% én de kosten van de programmering, aankopen en restauraties worden betaald uit entreegelden, inkomsten uit horeca, museumwinkel, en private steun.

Dankzij haar 600.000 deelnemers kon de BankGiro Loterij in 2013 ruim 62,5 miljoen euro schenken aan cultuur in Nederland. Door mee te spelen met de BankGiro Loterij steunen deelnemers alle vormen van cultuur in Nederland en maken zij kans op prijzen. De helft van de opbrengst van de loten is bestemd voor cultuur, waaronder Museum Boijmans Van Beuningen. Het museum dankt alle deelnemers voor het meespelen: dankzij deze steun kan het museum jaarlijks gedroomde projecten realiseren en kunstwerken aankopen.

In onze jaarverslagen kunt u meer lezen over onze sponsors in voorgaande jaren.

Contact

Wilt u kennismaken of heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.