Door vele handen gedragen

Foto: Fred Ernst

Museum Boijmans Van Beuningen is een ondernemend museum in een ondernemend Rotterdam. Zijn veelzijdige en eigenwijze karakter dankt het museum aan 150 jaar generositeit van particulieren en bedrijven.

Het museum dankt de Gemeente Rotterdam, Partners, Vrienden, Bijzondere Begunstigers, Fondsen, Sponsors en alle particulieren die het museum een warm hart toe dragen.

Wilt u betrokken raken, of uw betrokkenheid bij het museum vergroten? Elke manier van ondersteuning is welkom. Zo kunt u denken aan samen verzamelen, bijdragen aan restauratieprojecten, het mogelijk maken voor kinderen om het museum te ontdekken of bijvoorbeeld baanbrekende initiatieven als ArtTube ondersteunen. Dit kan onder andere door Vriend te worden of lid van de Kring Van Eyck.

We denken graag met u mee over de mogelijkheden en nodigen u van harte uit om samen met ons het museum tot een wervelende en betoverende plek te maken, die ook voor volgende generaties een plek van betekenis is. U kunt altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wilt u kennismaken of heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Steun Boijmans!

Elke bijdrage is welkom. U kunt direct het museum steunen door een gift over te maken op 1403.29.072 ten name van: Stichting tot Beheer Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam

Vriendenticket Brancusi, Rosso, Man Ray

Onze Vrienden hoeven niet in de rij te staan voor Brancusi, Rosso en Man Ray. Bij de informatiebalie kunt u een  Vriendenticket halen op vertoon van uw jaarpas.