The Future of Fashion is Now

Concept/ Art Direction: Glamcult Studio, foto: Jouke Bos

alle niveaus

11 oktober 2014 – 18 januari 2015

‘The Future of Fashion is Now’ neemt ons mee op een verfrissende modewereldreis langs de vier thema's: innovaties in materialiteit, (lichaams)vorm en identiteit, onthaasting en mode in de maatschappij. Naast ontwerpen van grote namen als Viktor&Rolf en Hussein Chalayan zal ook werk te zien zijn van aanstormend talent. Juist deze nieuwe generatie ontwerpers kijkt met een kritische blik naar het huidige modesysteem en is op zoek naar vernieuwing. Doel van de rondleiding is leerlingen te laten nadenken over hun eigen standpunt over de mode-industrie. Welke rol spelen mode en kleding in hun leven? Willen we iedere zes maanden een nieuwe garderobe of kan mode langer mee?

Rondleiding, 1 uur: € 42 (per 15 leerlingen)
Rondleiding met workshop, 2 uur: € 88 (per 15 leerlingen)

reserveren klik hier.

VMBO

Peer to peer programma
Proeven van mode- en beroepsopleidingen: na een inspirerende rondleiding waarin de mode van de toekomst wordt besproken, bezoeken de leerlingen de Kunst Studio waar diverse MBO vakstudenten hen aan de hand van miniworkshops laten proeven van en vertellen over de opleidingen die zij doen.
duur: 2 uur
periode: najaar 2014
Voor meer informatie houd de digitale onderwijsnieuwsbrief in de gaten.

Op woensdagmiddag 15 oktober organiseert het museum een docentenmiddag. Meer weten? Klik hier.
 

docentenmiddag Future of Fashion is Now en digitaal lesmateriaal


Kom naar de docentenmiddag op 15 oktober en krijg een gratis rondleiding over de tentoonstelling 'The Future of Fashion is Now' en ontdek meer over het digitaal lesmateriaal van Museum Boijmans Van Beuningen en ARTtube.
Klik hier voor meer informatie.