Kring Van Eyck

De weg naar Van Eyck. Foto: Fred Ernst

Wilt u zich aansluiten bij deze groep geestverwante begunstigers van het museum? De Kring Van Eyck is een gezelschap van particulieren dat het museum helpt bij bijzondere aankopen, tentoonstellingen, onderzoek en restauraties waarvoor een extra steuntje in de rug nodig is.

Op initiatief van een aantal particulieren werd in het najaar van 2011 een kring opgericht, met als doel het ondersteunen van de tentoonstelling ‘De weg naar Van Eyck’. Het enthousiasme van de oprichters werkte aanstekelijk en inspireerde anderen te geven aan dit bijzondere project. Met het vervolg, de Kring Van Eyck, wordt de band tussen de leden en het museum warm gehouden.

Brancusi, Rosso en Man Ray

Dit jaar gaat de opbrengst van de Kring Van Eyck naar de tentoonstelling Brancusi, Rosso, Man Ray - Framing Sculpture. Bij de tentoonstelling verschijnt een rijk geillustreerde catalogus met essays van internationale experts. Deze catalogus kan mede dankzij de steun van de Kring Van Eyck worden gerealiseerd. Lees hier meer over dit bijzondere project en de bestemming van uw gift.

Kring Van Eyck

Periodieke gift van € 1.000 - € 5.000 per jaar

  • Help Museum Boijmans Van Beuningen bijzondere projecten te realiseren;
  • Deel uw interesse en passie voor de kunst met geestverwanten;
  • Leer het museum en de leden beter kennen tijdens speciale activiteiten die aansluiten bij het door u gesteunde project, openingen van tentoonstellingen en de jaarlijkse feestelijke happening.

Word nu lid van de Kring Van Eyck

Een periodieke schenking behoort tot de mogelijkheden. De notariële akte wordt kosteloos voor u opgemaakt door mevrouw Mellema van Van Heeswijk Notarissen nv. U kunt hier meer lezen over fiscale regelingen.

 

Raak ook betrokken bij Brancusi, Rosso en Man Ray!

Word nu lid  van de Kring Van Eyck en steun de tentoonstelling Brancusi, Rosso, Man Ray - Framing Sculpture. De tentoonstelling opent op 8 februari 2014. Giften vanaf € 1.000 verdienen bijzondere privileges.

Contact

Wilt u kennismaken of heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Steun Boijmans!

Elke bijdrage is welkom. U kunt direct het museum steunen door een gift over te maken op 1403.29.072 ten name van: Stichting tot Beheer Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam