Activiteitenprogramma

Foto: Fred Ernst Vriendenopening De weg naar Van Eyck, rondleiding door Henk van Os. Foto: Fred Ernst Foto: Fred Ernst Foto: Fred Ernst Foto: Fred Ernst

Voor de Vrienden worden speciale activiteiten georganiseerd en Vrienden krijgen korting op bijzondere evenementen. Meld u snel aan, want vol is vol.

Aanmelden voor activiteiten kan via de mail, vrienden@boijmans.nl, of telefonisch via 010 44.19.661. 

Vriendenrondleiding door Design Column en Studio Wieki Somers door Annemartine van Kesteren

We nodigen u graag uit voor een extra Vriendenrondleiding voor openingstijd op vrijdag 12 december van 10:00-11:00 uur door de tentoonstellingen 'Studio Wieki Somers - Ongewoon gewoon' en 'Design Column #9 - Conflicted'. Beide tentoonstellingen zijn samengesteld door Annemartine van Kesteren, conservator Design.

Het ontwerpduo Wieki Somers en Dylan van de Berg kent u vast van de carrousel in het entreegebied (waarin uw jas ophangen een geheel nieuwe ervaring is geworden). Maar ze maken meer prachtige voorwerpen die alledaags zijn voor ons, maar u als kijker uitdagen deze alledaagse voorwerpen eens goed te bekijken. Het tweede deel van de rondleiding is door de Design Column; u bent hier misschien al meerdere keren langs gelopen op weg naar het Paviljoen. Deze kleine tentoonstelling toont iedere drie maanden een onderwerp uit het nieuws door ontwerpers en kunstenaars. Tijdens de rondleiding wordt Design Column #9 - Conflicted besproken.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan snel aan via vrienden@boijmans.nl of via 010 44.19.661. (Er is plek voor 25 personen.)

Datum: vrijdag 12 december 2014
Tijd: 10:00-11:00 uur (deuren gaan open om 09:45 uur)
Verzamelen: entreegebied

ACTIVITEITEN 2015

Boijmans Nieuwjaarsborrel

We zetten de traditie voort en nodigen u alvast graag uit voor de Nieuwjaarsborrel voor Vrienden op vrijdag 16 januari 2015. Tijdens deze avond openen we speciaal voor u de deuren na sluitingstijd en kunt u verschillende rondleidingen volgend, tentoonstellingen bezoeken en kennis maken met medewerkers van het museum. We hopen dat u deze avond aangrijpt om kennissen, familie en buren uit te nodigen met het museum, want u kunt voor introducés voor slechts €10 een entreebewijs kopen voor die avond. 
Als Vriend mag u uiteraard gratis naar binnen en trakteren we u op het eerste drankje om te proosten op het nieuwe jaar.

Tickets zijn te koop via www.boijmans.nl/nieuwjaarsborrel.

Datum: 16 januari 2015
Tijd: vanaf 17.30 - 20.00 uur
Locatie: Door het gehele museum

Kennismakingsbijeenkomst nieuwe Vrienden

Voor de nieuwe Vrienden, maar ook de huidige Vrienden organiseren we ook dit jaar weer een kennismakingsbijeenkomst. Deirdre Carasso, hoofd afdeling Relatiebeheer & filantropie verwelkomt u graag.

Datum: volgt snel

Vriendenreis 2015

De datum is bekend van de Vriendenreis in het nieuwe jaar: van vrijdag 28 maart t/m zondag 30 maart. Onder leiding van senior conservator Mienke Simon Thomas zullen we onder andere Verbeke Foundation aandoen en Le Grand Hornu -  een historisch mijnbouwcomplex waar tegenwoordig hedendaagse kunstinstellingen gevestigd zijn. 

Heeft u een Vriendenlidmaatschap voor 1 persoon en wilt u iemand meenemen op reis? Dan kunt uiteraard een introducé meenemen.

U kunt zich vrijblijvend opgeven via vrienden@boijmans.nl of bel 010 44.19.661. Aanmelden kan tot donderdag 18 december 2014. We verwachten dat de kosten van de reis circa €350 bedragen. Bij voldoende aanmeldingen gaat de reis door en wordt de definitieve prijs berekend. 

Kamerconcerten Rotterdams Philharmonisch Orkest

De succesvolle reeks Vriendenconcerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest is weer begonnen. Het eerste concert was op zondag 12 oktober (Brahms en Strauss). Het tweede concert is zondag 11 januari 2015 (Beethoven en Schubert) en het laatste concert van deze reeks op zondag 17 mei 2015 (Nielsen en Beethoven)

De concerten zijn erg populair, dus koop snel kaartjes voor een los concert of de hele reeks. Interesse, vraag via vrienden@boijmans.nl of telefonisch via 010 44.19.661 de brochure aan. 

aanmelden voor een vriendenactiviteit?

Via e-mail vrienden@boijmans.nl
telefonisch 010 44.19.661