Activiteitenprogramma

Foto: Fred Ernst Vriendenopening De weg naar Van Eyck, rondleiding door Henk van Os. Foto: Fred Ernst Foto: Fred Ernst Foto: Fred Ernst Foto: Fred Ernst

Voor de Vrienden worden speciale activiteiten georganiseerd en Vrienden krijgen korting op bijzondere evenementen. Meld u snel aan, want vol is vol.

Aanmelden voor activiteiten kan via de mail, vrienden@boijmans.nl, of telefonisch via 010 44.19.661. 

Vriendenrondleiding door Design Column en Studio Wieki Somers door Annemartine van Kesteren

We nodigen u graag uit voor een extra Vriendenrondleiding voor openingstijd op vrijdag 12 december van 10:00-11:00 uur door de tentoonstellingen 'Studio Wieki Somers - Ongewoon gewoon' en 'Design Column #9 - Conflicted'. Beide tentoonstellingen zijn samengesteld door Annemartine van Kesteren, conservator Design.

Het ontwerpduo Wieki Somers en Dylan van de Berg kent u vast van de carrousel in het entreegebied (waarin uw jas ophangen een geheel nieuwe ervaring is geworden). Maar ze maken meer prachtige voorwerpen die alledaags zijn voor ons, maar u als kijker uitdagen deze alledaagse voorwerpen eens goed te bekijken. Het tweede deel van de rondleiding is door de Design Column; u bent hier misschien al meerdere keren langs gelopen op weg naar het Paviljoen. Deze kleine tentoonstelling toont iedere drie maanden een onderwerp uit het nieuws door ontwerpers en kunstenaars. Tijdens de rondleiding wordt Design Column #9 - Conflicted besproken.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan snel aan via vrienden@boijmans.nl of via 010 44.19.661. (Er is plek voor 25 personen.)

Datum: vrijdag 12 december 2014
Tijd: 10:00-11:00 uur (deuren gaan open om 09:45 uur)
Verzamelen: entreegebied

Kennismakingsbijeenkomst nieuwe Vrienden

Voor de nieuwe Vrienden, maar ook de huidige Vrienden organiseren we ook dit jaar weer een kennismakingsbijeenkomst. Deirdre Carasso, hoofd afdeling Relatiebeheer & filantropie verwelkomt u graag.

Datum: volgt snel

De concerten gaan weer van start!

De succesvolle reeks Vriendenconcerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest is weer begonnen. Het eerste concert was op zondag 12 oktober (Brahms en Strauss). Het tweede concert is zondag 11 januari 2015 (Beethoven en Schubert) en het laatste concert van deze reeks op zondag 17 mei 2015 (Nielsen en Beethoven)

De concerten zijn erg populair, dus koop snel kaartjes voor een los concert of de hele reeks. Interesse, vraag via vrienden@boijmans.nl of telefonisch via 010 44.19.661 de brochure aan. 

aanmelden voor een vriendenactiviteit?

Via e-mail vrienden@boijmans.nl
telefonisch 010 44.19.661