Activiteitenprogramma

Foto: Fred Ernst Vriendenopening De weg naar Van Eyck, rondleiding door Henk van Os. Foto: Fred Ernst Foto: Fred Ernst Foto: Fred Ernst Foto: Fred Ernst

Activiteitenkalender

Nieuwe reeks Vriendenconcerten

In de nieuwe reeks Kamermuziek die in het najaar van 2015 van start zijn gegaan in het auditorium van Museum Boijmans Van Beuningen brengen topmusici uit het Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPHO) kamermuziekconcerten ten gehore. De musici geven zelf mondeling een korte toelichting op het programma. Elke Boijmans Vriend en Vriend van het RPHO kan kaarten bestellen voor de hele reeks, óf losse kaartjes per concert. Het programma belooft weer veel goeds:

Zondag 4 oktober 2015: Dvorak en Bruch
Zondag 21 februari 2016: Rondom Strauss
Zondag 8 mei 2016: Janacek en Mozart

Bent u er weer bij? Bestel dan snel kaartjes via de flyer of mail vrienden@boijmans.nl

Publieksopening

Schrijft u ook alvast zaterdag 18 juni 2016 in uw agenda: dan vindt de feestelijke opening plaats van de zomertentoonstellingen, waaronder 'Notion Motion'van Olafur Eliasson. 

Kunst en Koffie: Project Rotterdam

We nodigen u van harte uit voor de tweede editie van Kunst en Koffie: Project Rotterdan. Na de rondleiding door deze tentoonstelling voldoende tijd om na te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

Datum: donderdag 23 juni 2016
Tijd: 10.00-11.30 uur
Aanmelden: via vrienden@boijmans.nl

Vriendenconcerten

Het RPHO en het Boijmans bundelen hun krachten en organiseren kamermuziek in het auditorium van het museum, speciaal voor de Vrienden van het orkest en van het Boijmans. Op drie zondagen in 2015 en 2016 staan er weer prachtige concerten in de planning.

aanmelden voor een vriendenactiviteit?

Via e-mail vrienden@boijmans.nl
telefonisch 010 44.19.661