Komt u met een gezelschap?

U bent van harte welkom om het museum in groepsverband te bezoeken. Groepen vanaf 15 personen dienen zich van te voren aan te melden. U kunt zich online aanmelden door hier te klikken.

Wanneer u het museum in groepsverband bezoekt kunnen er diverse kortingsregelingen op u van toepassing zijn. U kunt echter gebruik maken van één kortingsregeling per bezoeker. Mocht u zich in het gezelschap kortingskaarthouders bevinden, zoals Museumkaart of Rotterdampas, dan vervalt de groepskorting voor deze bezoekers.

Boijmans rondleidingen

Ter verrijking van uw museumbezoek biedt het museum verschillende rondleidingen aan voor groepen, zowel door de museumcollectie als door de tijdelijke tentoonstellingen. u kunt tevens een rondleiding boeken door de lang verwachtte tentoonstelling dit najaar:

'De ontdekking van het dagelijks leven - van Bosch tot Bruegel'.
De ervaren en enthousiaste rondleiders van Museum Boijmans Van Beuningen nemen u graag mee door de bijzondere tentoonstelling ‘De ontdekking van het dagelijks leven – van Bosch tot Bruegel’. Het is dé manier om uw bezoek extra waardevol te maken en een volledig beeld te krijgen van deze generatie kunstenaars die de schilderkunst op de kop zette.

Let op: Door de te verwachte drukte tijdens deze tentoonstelling mogen groepen alleen onder leiding van een gids van het museum de tentoonstelling bezoeken. U kunt hier een gids van het museum reserveren.

Meer informatie over onze andere rondleidingen vindt u hier.