Boijmans Club

Bekijk de kunst van heel dichtbij en kom voor verrassende ontdekkingen te staan. Foto: Fred Ernst Van oude meesterwerken tot cool design, ontdek het allemaal. Foto: Fred Ernst Een kinderworkshop in de Kunst Studio. Foto: Kees Spruijt Een spannende rondleiding langs de mooiste schilderijen van het museum. Foto: Fred Ernst Tekenen in de Kunst Studio samen met je Boijmans Club vrienden. Foto: Fred Ernst  Tijdens de opening van Kunst 4 Kids. Foto: Kees Spruijt

Ben je tussen de 5 en 14 jaar en ben je dol op kunst, creatieve workshops, rondleidingen en het museum? Word dan gratis lid van de Boijmans Club!

De Boijmans Club is een club voor kinderen van 5 tot 14 jaar. Als lid van de Boijmans Club word je gratis op de hoogte gehouden van alle laatste nieuwtjes, leuke feitjes over het museum en alle Boijmans Clubactiviteiten die het museum voor jou organiseert. Bovendien ontvang je een felgekleurd vriendschapsbandje van het museum.

Activiteiten

Door het jaar heen vinden er allerlei workshops, rondleidingen, evenementen en andere leuke activiteiten in het museum plaats. Elke eerste zondag van de maand organiseert de Boijmans Club onder andere creatieve workshops in de Kunst Studio voor kinderen van 5-10 jaar en van 10-14 jaar. Wat dacht je van het schilderen van een zelfverzonnen stad? Of leren dansen op jazzmuziek uit de jaren '20 en '30? Of misschien vind je het leuk om samen met een rondleider de mooiste schilderijen uit het museum te gaan bekijken?

Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij de informatiebalie in het museum. Je ontvangt dan meteen je vriendenbandje. Aanmelden via de website kan ook. Vul het aanmeldformulier in en neem de aanmeldbevestiging mee bij je volgende bezoek aan het museum. Laat de aanmeldbevestiging zien bij de informatiebalie en kies je vriendschapsbandje uit. Als Boijmans Clublid ontvang je een paar keer per jaar de digitale Clubbrief.